Kurtlar Vadisi Pusu son bölüm Kanal D'de yayında

Kurtlar Vadisi Pusu 244. bölümde beklenmedik bir gelişme yaşandı. Nazife anne Kurtlar Vadisi Pusu'ya veda etti. Ayrıntılar haber7.com'da

Kurtlar Vadisi Pusu son bölüm Kanal D'de yayında
Kurtlar Vadisi Pusu son bölüm Kanal D'de yayında
GİRİŞ 03.02.2015 09:35 GÜNCELLEME 03.02.2015 09:35
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Kurtlar Vadisi Pusu 244.Bölüm Kanal D'de yayınlandı. Kurtlar Vadisi Pusu 244. bölümde bu hafta üzen bir ayrılık yaşandı. Sevilen dizinin Nazife annesi ekranlara veda etti. Kurtlar Vadisi Pusu'nun tüm gelişmeleri haber7.com'da

Kurtlar Vadisi Pusu 244.Bölüm izlemek için tıklayın

Kurtlar Vadisi Pusu 244. bölümde neler oldu?

Polat Alemdar, bombalı saldırı sonucu yaralanan Leyla ve Elif için hastanede tedirgin bir şekilde beklemektedir.Öte yandan Sagir'i yakalamak için bizzat harekete geçmiş ve ciddi bir mesaj iletmiştir. Tilki avlanmaktan kurtulmakla kalmadı, üstüne avcısını da ele geçirdi .Ayağa kalkınca ilk işi intikamını almak olacaktır. Bu sırada Erhan'ın tutsaklığı ne kadar sürecektir? Pusat, Pitbull'un motorcu çetesine bir ziyarette bulunacak; O sırada başka bir ziyarette olan Pitbull ise hiç beklemediği şekilde ağırlanacaktır. Akif ve Yasin ise katıldıkları gizli görevi başarıyla tamamlamak için canlarını dişlerine takacaklardır.

Kurtlar Vadisi Pusu 243'de neler oldu?

Bölüm - Polat Alemdar, bombalı saldırı sonucu yaralanan Leyla ve Elif için hastanede tedirgin bir şekilde beklemektedir. Öte yandan Sagir’i yakalamak için bizzat harekete geçmiş ve  ciddi bir mesaj iletmiştir. Tilki avlanmaktan kurtulmakla kalmadı, üstüne avcısını da ele geçirdi. Ayağa kalkınca ilk işi intikamını almak olacaktır.

KURTLAR VADİSİ PUSU 242.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kurtlar Vadisi Pusu 242.Bölüm - Polat Alemdar, Brandon’a kim olduğunu hatırlaması için bir not bırakır. Evinin etrafındaki akrepleri ise ateş çemberi beklemektedir.

KURTLAR VADİSİ PUSU 241.BÖLÜMDE NELER OLDU?

POLAT PLANINA TÜM EKİBİNİ DAHİL EDİYOR

Fehmi, konseyini sağlam kurmak için çok titiz çalışır. Pusat ve dostlarının sofrasının bereketini kaçırmak için Baltazar ve Pitbull’u, keşif yapmaya başlamışlardır bile. Necati Şaşmaz, Çiğdem Batur, Ali Buhara Mete, Cahit Kayaoğlu, Erhan Ufak, Gaye Gürsel'in oynadığı, yönetmen sandalyesinde Doğan Ümit Karaca'nın oturduğu fenomen dizide bu hafta en çok merak edilen soru polis ekiplerinin Polat Alemdar'ı nereye götüreceği.

KURTLAR VADİSİ PUSU 240.BÖLÜMDE NELER OLDU?

"Bütün bu coğrafyadaki sömürülen halklarla birlikte hanedanların tahtlarını yerle bir edeceğiz. Sokaklardan holdinglere kadar her alana hâkim olacağız. Milyonumuz hanedanları yok etmek. Vizyonumuz yeni bir hanedan kurmak." İşte Polat Alemdar'ın bu sözleriyle başlıyor Kurtlar Vadisi Pusu’nun 2 haftadır merakla beklenen 240. bölümü. Polat Alemdar ve ekip arkadaşları bundan böyle kendilerine seçtikleri misyonu ve vizyonu uygulamak için düğmeye basıyor. Dünya ve Türkiye üzerinde kurulu hanedanlıkları tahtlarından edecek olan Polat Alemdar, en büyük şirketlerden sokaklardaki her alana kadar  her yere hakim olmayı kafasına koyuyor.

Kurtlar Vadisi'inde 12 yılda kaç kişi öldü?

12 yılda neredeyse küçük bir ilçenin nüfusu kadar karakter mevta oldu

Ana karakter Çakır öldüğünde gıyabında cenaze namazı bile kılınmış, gazetelere ilan verilmişti. Bu hafta Kurtlar Vadisi'nde ölen karakterleri araştırdık.

MEMATİ
Çakır'ın, Polat Alemdar'ın can dostu. Gürkan Uygun'un oynadığı Memati, tam saadete kavuşacağı anda ölenler kervanına eklendi. Düğününde Polat'la karşılıklı oynarken vuruldu, can dostunun kollarında canını verdi.

İSKENDER BÜYÜK
Buyurun bir baş belası daha.. Polat'a neler çektirdi neler.. Onun dönemindeki aksiyon, entrikalar hiçbir dönem yaşanmadı Kurtlar Vadisi'nde… Ama hızlı koştu, çabuk yoruldu ve öldürülerek diziye veda etti. Musa Uzunlar, bir daha aynı popülerliği yakalayamadı.

ELİF EYLÜL
“Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm, ben senin için yaşamayı göze almışım..” O zamanlar dillerden düşmüyordu Polat'ın Elif'e söylediği bu söz. Önce Ali'ye sonra ise yine aynı kişi olan Polat'a aşık oldu ama Özgü Namal'ın sonu da değişmedi... 

ABDÜLHEY
Dizinin demirbaşlarından Abdülhey de sonunda pes etti. Kenan Çoban'ın 11 yıl boyunca canlandırdığı Abdülhey, 229. bölümde Mr. Key tarafından KGT'ye bırakılan bombanın patlaması sonucu öldü.

SEYFO DAYI
Güllü Erhan'ın tatlı belasıydı. Zaman içinde herkesin sevgilisi haline geldi. Ölümü bir sokak çatışmasında yediği kurşunla oldu. Nihat Nikerel, diziden 60 bölüm sonra, bu dünyadan ise 2009'da ayrıldı.

ŞEREF ZAZAOĞLU
Ali Sürmeli'nin canlandırdığı Şeref Zazaoğlu, kap-kaç baronu gibi bir şeydi. Her taşın altından o ve adamları çıkıyordu. Raconları, kendine has konuşma tarzıyla tam bir fenomen oldu yine de ölümden kurtulamadı.

MURO
Kurtlar Vadisi'nin unutulmaz karakterlerinden... Terör örgütünün şehir temsilcisiydi ancak zamanla Polat Alemdar'a yakınlaştı. Mustafa Üstündağ, kötü adam olarak girdiği diziden iyi adam olarak ayrıldı.

HALO AĞA
Sönmez Atasoy ya da dizideki ismiyle Halil İbrahim Kapar. Polat Alemdar'a yol arkadaşlığı yaptı aylarca. Birlikte çıktıkları memleketi kurtarma yolunda kalbine yenik düştü gerçek hayatta olduğu gibi...

LAZ ZİYA
İstemi Betil... Nam-ı diğer Laz Ziya. Vadinin efsane karakteri, mafyanın ağa babasıydı. Polat Alemdar'ın Baron'ları imha ettiği dönemde diziye esrarengiz bir şekilde öldürülerek veda etti. Betil, 2011'de gerçekten aramızdan ayrıldı.

SÜLEYMAN ÇAKIR
Dizinin efsane ismi Oktay Kaynarca'nın canlandırdığı Çakır, sert görünümlü ama vicdanlı bir mafya babasıydı. Ölümü tüm ülkeyi derinden sarsmıştı. Adına gazetelere ölüm ilanları verildi, gıyabında cenaze namazları kılındı.

ÖMER BABA
11 yıldır istikrarla Ömer Baba karakterini oynayan usta oyuncu Emin Olcay'ın vedası Kurtlar Vadisi Pusu izleyicilerine ekran başında hüzünlü anlar yaşattı. Polat Alemdar'la aynı safta yan yana namaz kıldığı sırada, secdedeyken hayata veda eden Ömer Baba, izleyicilerini hüzne boğdu. Polat'ın, Ömer Baba'nın öldüğünü anlayıp namazı bozmadan sessizce gözyaşı döktüğü an unutulmaz sahnelerden biri oldu. 

AKILDA KALAN ÖLÜLER!
-Yüksel Arıcı-Pala
-Zafer Ergin-Mehmet Karahanlı
-Can Gürzap-Davut Tataroğlu          
-Şahin Çelik-Haşim Ağa         
-Selçuk Yöntem - Aslanbey
-Tarkan Tüzmen-Alper     
-Osman Soykut-Aron Feller         
-Ümit Acar-Ersoy Ulubey     
-Ercan Eker-Barış
-Hüseyin Avni Danyal-Yalçın Bulut
-Hatice Şendil-Ebru Duru Alemdar       
-Zafer Algöz-Yalçın Yıldız
-Şefik Onatoğlu-Çeto 
-Didem Taslan-Gamze 
-Ragıp Savaş-Fuat Tamer Tataroğlu  
-Kerem Fırtına-Eren Eylül
-Nefise Karatay-Ahu Toros 
-Tamer Yiğit-Ali Selçuk Toros
-Atilla Engin-Vural Seçkin      
-Erdem Ergüney-Deli Hikmet
-Hakan Boyav-Kara
-Kuzey Vargın-Aksaçlı (Türkiye)

YORUMLAR 1
  • Adem 9 yıl önce Şikayet Et
    Bahsettiğiniz bölüm oynayalı 4 gün oldu.Haber bulamadınız mı da bunu yazdınız.Günaydınnn.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Bolat: Kamu kurumları İsrail firmaları ile ticaret yapmıyor
PKK destekçileri İmamoğlu'na oy verecek! Altan Tan'dan çarpıcı açıklama