DEDAŞ'tan borcunu ödeyen belediyeye teşekkür

DEDAŞ Genel Müdürü Karagüzel, elektrik borcunu ödeyen Batman Belediye Başkanı Özdemir'i ziyaret ederek, teşekkür etti

DEDAŞ'tan borcunu ödeyen belediyeye teşekkür
DEDAŞ'tan borcunu ödeyen belediyeye teşekkür
GİRİŞ 31.01.2015 13:21 GÜNCELLEME 31.01.2015 13:21

Dicle Elektrik Dağıtım AŞ (DEDAŞ) Genel Müdürü Murat Karagüzel, elektrik borcunu ödeyen Batman Belediyesi'ne teşekkür ziyaretinde bulundu.

Belediye Başkanı Sabri Özdemir'i makamında ziyaret eden Karagüzel, burada yaptığı konuşmada, belediyelere her türlü ödeme kolaylığı sağladıklarını, Batman Belediyesi'nin DEDAŞ'a olan borcunu İller Bankası kanalıyla yapılandırarak ödediğini söyledi.

Ödeme ve gösterdikleri hassasiyetten dolayı Batman Belediyesi'ne teşekkür eden Karagüzel, "Batman Belediyesi 7,5 milyonluk borcunu defaten ödedi, 1 milyon 350 bin liralık faizi silindi. Bütün belediyelere buradan ilan etmek istiyoruz, bu şekildeki ödemelerde kurum olarak biz de elimizden gelen her türlü kolaylığı gösteriyoruz" dedi.

Karagüzel, Batman Belediyesi'nin yaptığı uygulamanın diğer belediyelere de örnek olmasını istediklerini dile getirerek, İller Bankası'nın ödeme konusunda yardımcı olduğunu anlattı.

Başkan Özdemir de belediyenin elektrik borcunun yanı sıra diğer tüm borçlarını da ödediğini belirterek, kendisinden sonra gelecek olan yönetime borçsuz bir belediye bırakmayı hedeflediklerini bildirdi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ankara’daki Aleviler Turgut Altınok’u destekleme kararı aldı!
Anadolu Alimler Birliğinden seçim açıklaması! İstanbul'a dikkat çekti