16. Tarım ve Seracılık Festivali etkinlikleri

Tarım ve Seracılık Festivali kapsamında "Spor Engel Tanımaz" temasıyla halı saha futbol turnuvası düzenlendi

16. Tarım ve Seracılık Festivali etkinlikleri
16. Tarım ve Seracılık Festivali etkinlikleri
GİRİŞ 31.01.2015 15:54 GÜNCELLEME 31.01.2015 15:54

Kumluca Belediyesi tarafından halı saha futbol turnuvası, düzenlenen törenle başladı.

16. Tarım ve Seracılık Festivali etkinlikleri kapsamındaki halı saha futbol turnuvasına, 5 grupta toplam 26 takım katıldı. Bu yıl "Spor Engel Tanımaz" temasıyla gerçekleştirilen turnuvanın açılış maçı öncesi Antalya Atılım Ortopedi Engelliler Kulübü Ampute takımıyla Kumluca Veteranlar takımları arasında gösteri maçı yapıldı.

Her iki takımın seyri güzel bir oyun sergilediği maç, 2-2 berabere sonuçlandı. Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, maç sonunda her iki takım oyuncularını kutlayarak, takım kaptanlarına çiçek verdi.

Turnuvanın açılış maçında Ernezspor ile LTB Jeans takımları karşı karşıya geldi. Başlama vuruşunu Başkan Çetinkaya ve AK Parti İlçe Başkanı Arif Yavuzer'in yaptığı maçı Ernezspor 7-1 kazandı.

Çetinkaya, insanlara sporu sevdirmek, birlik ve beraberlik ruhu oluşturmak amacıyla bu turnuvayı düzenlediklerini belirterek, şöyle konuştu:

"Bu yıl turnuvanın temasını 'Spor Engel Tanımaz' olarak belirledik. Hayatta her bireyin bir engelli adayı olduğunun bilinciyle toplumda bir farkındalık oluşturalım istedik. Bizleri kırmayarak Antalya'dan ampute takımı açılış maçımıza katıldılar. Kendilerine teşekkür ediyorum. Spor ahlakı içerisinde son derece güzel maçların olmasının temenni ederek tüm takımlara başarılar diliyorum."

Kumluca'da 86 maçın oynanacağı turnuva 26 Nisan'da sona erecek.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
TCMB'nin faiz indirim kararı için tarih verildi
Erdoğan sinyali vermişti! Cezası 10 katına çıkıyor