Bakan Çavuşoğlu'ndan spor salonu için ödenek sözü

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, partisinin Burdur İl Kongresi'nde yanına gelerek okullarına spor salonu yapılması için ödenek isteyen ortaokul öğrencisine, talebinin karşılanacağını iletti

Bakan Çavuşoğlu'ndan spor salonu için ödenek sözü
Bakan Çavuşoğlu'ndan spor salonu için ödenek sözü
GİRİŞ 31.01.2015 18:52 GÜNCELLEME 31.01.2015 18:52

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Burdur'da okullarına spor salonu yapılması için ödenek talebinde bulunan öğrenciye, talebinin karşılanacağını söyledi.

Bakan Çavuşoğlu, Hüsnü Bayer Spor Salonu'nda düzenlenen AK Parti Burdur 5'inci Olağan Kongresi'ne katıldı. Çeltikçi 75. Yıl Ortaokulu öğrencisi Semanur Ata, Çavuşoğlu'nun konuşmasının ardından sahneye çıkarak, okullarına spor salonu yapılması için ödenek talebinde bulundu.

Ata, "Siz sözünüzü tuttunuz ama ödeneğimiz diğer okullarda kaldı. Arkadaşlarım spor salonunu bekliyor. Sizlere de çok teşekkür ediyorum" dedi.

Bakan Çavuşoğlu, bunun üzerine spor salonu için daha önce ödenek gönderildiğini hatırlatarak, "Ödenek biraz eksik kalmış. Gençlik ve Spor Bakanımız Çağatay ağabeyin, amcan dersem kızar, onun yaşı genç, ona hemen telefon açacağım ve ödeneği gönderteceğim. Arkadaşlarına da selam söyle" diye konuştu.

Çavuşoğlu, dersleri iyi olan ve takdirname alan Ata'yı tebrik etti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Tanju Özcan'dan, Mansur Yavaş itirafı! Emeklilere verdiği vaadi tutmadığı ortaya çıktı
Savunma sanayide 10 milyar dolarlık anlaşma! İmzalar peş peşe geldi