Ergene'den kısa kısa

Ziraat Bankası Ergene Şubesi açıldı

Ergene'den kısa kısa
Ergene'den kısa kısa
GİRİŞ 01.02.2015 09:53 GÜNCELLEME 01.02.2015 09:53

Ziraat Bankası Ergene Şubesi düzenlenen törenle açıldı.

Ergene Kaymakam Fatih Kızıltoprak, Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Ziraat Bankası merkez yetkilileri ve Ergene Şube Müdürü Ali Kılınç'ın kestiği açılış kurdelesinin ardından davetliler şubeyi gezdi.

Belediye Başkanı Yüksel, açılış sonrası yaptığı konuşmada, güvenilir sağlam bankacılık anlayışının temelleri üzerine kurulu olan Ziraat Bankası'nın Ergene ilçesinde şube açmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Ergene Belediye Başkanı Yüksel'den mahalle ziyaretleri

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, mahalle ziyaretlerine devam ediyor.

Yüksel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçelerine bağlı mahallelere ziyaretlerde bulunarak incelemelerde bulunduğunu söyledi.

Yapılan ziyaretlerde vatandaşların şikayetlerini, sorunlarını ve isteklerini daha iyi idrak ettiklerini belirten Yüksel, bundan sonra da ziyaretlerin devam edeceğini kaydetti.

İlçenin gelişimine yönelik yapılması gereken plan ve projeler hakkında bilgi alışverişinde bulunduğu mahalle sakinleriyle ortak yapılabilecek çalışmaları da masaya yatırdıklarını ifade eden Yüksel, ''Vatandaş odaklı çalışmalar belediye anlayışımızın temelini oluşturmaktadır. Bu anlayıştan hareketle mahalle sakinleriyle sık sık bir araya gelerek yapılması gereken çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuyoruz'' dedi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı! Açık kapı bıraktı
Ankara'daki kritik ziyaret sonrası MSB kaynaklarından dikkat çeken Eurofighter açıklaması!