Başarılı öğrencilerin havuz keyfi

Tuşba Belediyesi, ilçede başarılı olan öğrencilere karne hediyesi olarak ücretsiz havuz imkanı sunuyor.

Başarılı öğrencilerin havuz keyfi
Başarılı öğrencilerin havuz keyfi
GİRİŞ 01.02.2015 12:05 GÜNCELLEME 01.02.2015 12:05

Belirlenen saatlerde evlerinden alınarak uzman eğitmenler gözetiminde havuzda yüzerek, su kaydıraklarından kayan öğrenciler, gönüllerince eğleniyor. Öğrenciler, sürenin daha sonra belediye araçlarıyla evlerine bırakılıyor.

Hayatlarında ilk kez havuzda yüzdüklerini belirten öğrenciler, sunulan imkandan dolayı Tuşba Belediye Başkanı Doç. Dr. Fevzi Özgökçe'ye teşekkür etti.

Başkan Özgökçe, yüzme sporunun insan vücudundaki tüm kasları çalıştırdığını anımsatarak, herkesin yüzmeyi öğrenmesi gerektiğini ifade etti. Özgökçe, kas gelişimi için tavsiye edilen yüzmenin, başta omurga problemleri ve kas ağrıları olmak üzere birçok şikayeti azalttığını vurguladı.

Sosyal belediyecilik anlayışını her alanda uyguladıklarını belirten Özgökçe, şunları kaydetti:

"Van'da oturmasına rağmen bugüne kadar Van'ın tarihi ve turistik yerlerini gerek maddi imkanlar, gerekse değişik nedenlerden dolayı görme şansı bulamayan yüzlerce çocuğumuzu evlerinden alıyoruz. Rehberler eşliğinde gün boyunca Van Kalesi, Hoşap Kalesi, Muradiye Şelalesi, Bendimahi Çayı, Akdamar Adası, Çarpanak Adası, üniversite, Kedievi ve Feribot İskelesi'ne götürülen çocuklara, bu mekanları tanıma fırsatı sunuyoruz."

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Muleka golle döndü! Beşiktaş 5 maç sonra nefes aldı
Uyarı yapıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sesiyle dolandırıcılık girişimi