Bergüzar Korel o karara isyan etti!

5 yaşındaki Ece Su Yılmaz ve anneannesi Şaziye Güleren’in öldüğü arabalı vapur kazasına ilişkin görülen davanın bilirkişi raporu yayınlandı.

Bergüzar Korel o karara isyan etti!
Bergüzar Korel o karara isyan etti!
GİRİŞ 01.02.2015 14:27 GÜNCELLEME 20.09.2019 13:42
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Sirkeci’de 5 yaşındaki Ece Su Yılmaz ve anneannesi Şaziye Güleren’in öldüğü arabalı vapur kazasında mahkemeye ulaşan ikinci bilirkişi raporunda, anne Ebru Güleren Yılmaz, kazayı önleyici 5 hareketi yapmadığından yüzde 45 kusurlu bulunmuştu. Bilirkişi raporu ünlü oyuncu Bergüzar Korel’i isyan ettirdi.

Ünlü oyuncu, Instagram hesabından avukatın yaptığı açıklamayı paylaşarak fotoğrafın altına: "Bir aileyi yok ettiniz yetmedi! Şimdi de evladının özlemiyle hayata tutunmaya çalışan bir anneyi onun ölümünden sorumlu tutuyorsunuz. Kapağı açık hareket eden geminin kaptanını değil, o gemiye alelacele bindirilen o anneyi suçluyorsunuz! Üstelik ilk bilirkişi raporunda kaptan %100 asli kusurlu bulunmuşken... O ikinci rapora imza atanlar... O rapora imza atıp, bu yalana ortak olanlar, dilerim ki Ebuşumuzun akıttığı her gözyaşında vicdan azabından boğulun. Boğulun ki anlayın, o karanlık sularda evladı ellerinden kayıp giden o annenin ne hissettiğini." yorumunu düştü.

YORUMLAR 7
  • kavakci 9 yıl önce Şikayet Et
    Ebusum diyerek ne kadar ciddi olduğunu gösteriyor. Çok samimiyetsiz ve bihaber açıkladı. Sosyalist olma iki tweet atmak ile olmuyor. Örnek bir yaşam lazım.
    Cevapla
  • Osmanmert 9 yıl önce Şikayet Et
    Gemicilik sektöründe facia var bizde gemi vinci kırıldı bir kişi öldü bilirkişi olarak gemi inşa mühendisi istedik itü den düz inşaat mühendisi bilirkişi olmuş sanırım işini bilen bir bilirkişiydi itiraz ettik mahkeme itirazımızı kabul etmedi
    Cevapla
  • muhammed 9 yıl önce Şikayet Et
    ben berguzar hanımın hayranıyım onun samimiyetine ınanıyorum,siz annenin kazayı önleyici beş hareketi yapmadıgına bakacagınıza kaptanın kazayı önleyici hareketlerine bakılması gerekır bence halimiz içler acısı olmuş...
    Cevapla
  • yunus 9 yıl önce Şikayet Et
    Gemi kaptanı arabanın kapağı kapatılmadan gemiyi 1 mm oynatamaz tamamen suçludur doğru bir yaklaşım..ayrıca herkes bilir arabalı vapurlarda güvenlik yönlendirme yapar burada güvenlikte muhtemelen vapura bin işareti verdi sorumludurlar..annenin suçu yoktur.
    Cevapla
  • Harun 9 yıl önce Şikayet Et
    Kim suçluysa cezasını çekmeli bu konuda size katılıyorum fakat keşke her zaman böyle vicdanlı olabilseniz, biz de size sanatçı gözüyle bakabilsek. Sizin merhametiniz adalet anlayışınız bile bendense şeklinde işlediği için gezi teröründeki tutumunuz hiç unutulmayacak. Siz ve sizin gibi antiislam gözlüğüyle bakanları asla unutmayacağız. Sizin de bundan haberiniz olsun.
    Cevapla
  • kübra 9 yıl önce Şikayet Et
    Harun Kardeşim, aynen yorumunuza katılıyorum. Şimdi vicdan yapmış ama geziyi de biz vicdan yaptık. Canım ülkemin insanlarını nasıl tahrik ettiklerini unutmayacağım. Bergüzar Kore'i toplum bozucu olaylarda yer almamasını temenni ediyorum.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye, Irak, Katar ve BAE'nin imzaladığı tarihi anlaşmaya ilişkin ABD'den ilk açıklama!
31 Mart sonrası son anket! Haritanın rengi yine değişiyor