Kadın girişimciler, Demirel ile bir araya geldi

Eskişehir İl Kadın Girişimciler Kurulu üyeleri, MHP Genel Başkan Yardımcısı Ruhsar Demirel ile bir araya geldi.

Kadın girişimciler, Demirel ile bir araya geldi
Kadın girişimciler, Demirel ile bir araya geldi
GİRİŞ 01.02.2015 14:58 GÜNCELLEME 01.02.2015 14:58

Eskişehir Ticaret Odası'ndan (ETO) yapılan açıklamaya göre, toplantıda konuşan İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Hüsniye Tali, Eskişehir'in kadın girişimciliği konusunda çok fazla potansiyele sahip olduğunu belirterek, Eskişehir'in Türkiye'de kadın girişimciliğinin öncüsü olması için gayret gösterdiklerini kaydetti.

Nüfus yapısı ve eğitim durumunun Eskişehir'in başlıca avantajları olduğunu ifade eden Tali, "Hedef belirlemeden ilerleme kaydetmenin mümkün olmadığını biliyoruz. Hedefimiz doğrultusunda her yaş ve kesimle birlikte hareket ederek Eskişehir'de kadın girişimciliğini geliştirmeyi amaçlıyoruz. Bunun için ETO başta olmak üzere diğer odalarımız ve kurumlarımızla işbirliği içinde çalışıyoruz. Çalışmalarımızı da bu eksende planlıyoruz" ifadelerini kullandı.

Demirel ise İl Kadın Girişimciler Kurulu'nu kurulduğu günden bu yana yakından takip ettiğini anlatarak, kurulun geleceğin girişimcileri için bir cesaret kaynağı olduğunu vurguladı.

Yeni döneme heyecanlı ve kararlı bir başlangıç yapan İl Kadın Girişimciler Kurulu'nun gerçekleştireceği çalışmalarla Eskişehir'e katkı sağlayacağını dile getiren Demirel, kendisinin de bu çalışmaların bir parçası olmaktan her zaman gurur duyacağını sözlerine ekledi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
CHP kurultayı iptal edilebilir! Delege tezgahı ortaya çıkıyor
Murat Kurum acil eylem planını açıkladı: 6 ayda 5 yıllık icraat - Gazete manşetleri