Vincin devrilmesi anbean kameraya yansıdı!

Bursa’da sabah saatlerinde lodos sebebiyle Timsah Arena’ya ait vincin İzmir Yolu’na düşmesi güvenlik kamerasına an ve an yansıdı.

GİRİŞ 01.02.2015 16:27 GÜNCELLEME 01.02.2015 16:27

Olay, sabah erken saatte İzmir yolu Acemler mevkiinde meydana geldi. Etkili olan şiddetli lodos nedeniyle Bursaspor’un inşaat halindeki yeni stadının vinci İzmir yolu üzerine devrilerek o sırada yoldan geçmekte olan 16 T 5541 plakalı ticari taksiyi altına aldı. Olay yerine gelen 112 ekipleri, yaralıları Çekirge Devlet Hastanesine kaldırdı. Hastaneye kaldırılan yaralı taksi şoförü 28 yaşındaki Fatih D.’nin yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiği öğrenilirken, yaralı yolcu Kübra A.’nın da hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi.

FECİ OLAY KAMERAYA YANSIDI

Timsah Arena’daki vincin yola düşme anı ise Büyükşehir Belediyesine ait Soğuk Kuyu Kamil Saker Spor Tesisi’nin güvenlik kamerasına yansıdı. Kazadan saniyeler öncesinde rüzgarın şiddeti ve trafikte seyreden araçlar kamera kayıtlarında gözleniyor. Rüzgarın aniden arttığı anda ise vincin büyük bir şiddet ile yola devrilmesi ve taksinin vince çarpma anı kameraya yansıyor. Kazanın ardından İzmir Yolunda büyük toz bulutu anayolu kaplıyor.

BÜYÜK BİR OLAYIN OLACAĞI BELLİYDİ

Kazanın ardından spot tesisinin yöneticisi Necmettin Çalışkan, “Lodostan dolayı böyle bir kazanın olabileceği belliydi. Kazadan önce vincin reklam tabelası halı sahaya kadar ulaşmıştı. Sabah tesise geldiğimizde kazayı gördük” dedi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
BMGK'de tarihi Filistin oylaması! ABD tarihe geçecek kararı veto etti!
 O maçtan sevindiren haber! Türkiye'ye ülke puanı müjdesi