150 asker her yerde onu arıyor

Komando timleri astsubayı şehit eden zanlıyı bulmak için karlı dağları bile didik didik arıyor

150 asker her yerde onu arıyor
150 asker her yerde onu arıyor
GİRİŞ 02.02.2015 16:01 GÜNCELLEME 02.02.2015 16:21
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Aydın'da Jandarma ekipleri ile girdiği çatışma sonucu 35 yaşındaki Astsubay Emrah Ünalan'ı şehit eden, Uzman Jandarma Çavuş İrfan Yüksel'i de yaralayan 39 yaşındaki Hüseyin Türkmen'in yakalanması için 5 gündür İzmir'in Ödemiş ile Tire İlçesi'ndeki karlı dağlarda dört komonda timinin de aralarında bulunduğu toplam 150 asker ile arama çalışmalarının sürüyor.



Aydın'da 2 yıl önce, boşanma kararı alıp babasının evine giden eşi ile kayınbiraderini av tüfeğiyle vurarak yaralayan, kayınpederini de öldürüp kayıplara karışan Hüseyin Türkmen, geçen 28 Ocak'ta Eğrikavak Mahallesi yakınlarında Jandarma ekipleriyle silahlı çatışmaya girerek Astsubay Emrah Ünalan'ı şehit edip, Jandarma Uzman Çavuş İrfan Yüksel'i de yaraladı.

Jandarmaya pusu : 1 şehit, 1 yaralı

Katil zanlısı Türkmen'in jandarmayla girdiği çatışmadan sonra Tire'ye bağlı Eğridere ve Yenişehir Köyü yönüne doğru kaçmış olabileceğini değerlendiren güvenlik güçlerinin Tire'nin kırsal kesimlerinde arama çalışmaları başlatarak, bölgede kırmızı alarm verildi.

Tire, Ödemiş İlçe Jandarma Komutanlığı'nın da çalışmalara destek vererek zanlının yakalanması için kesintisiz yol kontrolü yaparken karlı dağlardaki arama çalışmaları da aralıksız sürüyor. Jandarma ekipleri, gelen her ihbarı titizlikle değerlendirirken, arama çalışmalarının Astsubay Ünalan'ın şehit edildiği Ödemiş İlçesi Hamamköy Mahallesi Çakmardı Mevkii'ne 1 kilometre uzaklıktaki Güneyköy'de 4 komando timi ile çevre il ve ilçelerden gelen toplam 150 jandarmanın katılımıyla yoğunlaştığı belirtildi. Askerler zorlu arazi koşullarında tırmanırken, köylülerin de bir traktör ve 4x4 bir pick-up ile de çalışmalara destek vermesi dikkat çekti.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 7
  • Abdurrahman Kaba 9 yıl önce Şikayet Et
    Adamı biraz abartmıyormuyuz?...
    Cevapla
  • Yaşar 9 yıl önce Şikayet Et
    Bu necip milletin evladı askere silah çekmezdi. Ne oldu da genlerimiz bozuldu. Ne yiyip, ne içiyoruz da böyle canavarlaştık.Kadına, kıza, askere ve polise silah sıkar olduk. Çok üzücü şeyler oluyor benim güzel ülkemde. Trafik de dahi insanlar birbirini öldürüyor. Kadın cinayetleri arttı. Cezalar mı az acaba? Şehidimize Allah'tan rahmet, ailesine ve silah arkadaşlarına sabırlar diliyorum.
    Cevapla
  • osman öztürk 9 yıl önce Şikayet Et
    Acımız büyük ölen kardeşimize rahmet ailesine sabır diliyorum acılarını paylaşıyorum. Allah Devletimize Milletimize Zeval Vermesin !
    Cevapla
  • serhan 9 yıl önce Şikayet Et
    amin.
    Cevapla
  • nüsret siirt 9 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH cc sizi muvaffak etsin sizi düşmana karşı daim korusun vatan hainlerini kahru perişan etsin inşallahhhhhhhhhhhh
    Cevapla
  • aykan 9 yıl önce Şikayet Et
    amin inşallah.
    Cevapla
  • S.Gökhan YILMAZ 9 yıl önce Şikayet Et
    Allah cc rahmet eylesin & yaralı askere de tez zamanda şifa versin İNŞAALLAH . bu haberden yola çıkarak AB uyum paketleri diye güzelim ülkemizde cezalara karşı iyice adalet sisteminde zaaflara giden AKP , silkelenmeli ve cezai müeyyideleri tekrar değerlendirmeliler. tabi böyle bir niyetleri varsa ....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Trabzonspor 10 kişiyle final kapısını araladı
Eski bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu!