Eskişehir'deki cinayet ve yaralama

Eşini ve yeğenini öldürüp, kayınvalidesi ile kayınbiraderini yaraladığı iddia edilen zanlı, adliyeye sevk edildi

Eskişehir'deki cinayet ve yaralama
Eskişehir'deki cinayet ve yaralama
GİRİŞ 03.02.2015 11:37 GÜNCELLEME 03.02.2015 11:37

Eskişehir'de, eşini ve yeğenini öldürüp kayınvalidesi ile kayınbiraderini yaraladığı iddia edilen zanlı, adliyeye sevk edildi.

Kentte, 20 Ocak'ta Yenikent Mahallesi Öztem Sokağı'nda bir evde 30 yaşındaki Çiğdem Ç'nin silahla öldürülmesi, Aynur Çelik (50) ile Muhammet Murat Çelik'in (20) ağır yaralanması ve aynı gün Turgutlar Mahallesi'ndeki mezarlığın yakınında Birol İ'nin (24) öldürülmesi olayının zanlısı S.Ç, sabah saatlerinde Yunus Emre Devlet Hastanesindeki sağlık kontrollerinin ardından Asayiş Şube Müdürlüğüne getirildi.

Zanlı, buradaki işlemlerinin ardından geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi.

Zanlının olay günü Yenikent Mahallesi Öztem Sokak'taki bir evde yaşayan ayrı yaşadığı eşi Aynur Ç. ile ailevi problemleri görüşmek için gittiği sırada "boşanma" meselesi yüzünden çıktığı iddia edilen tartışma sonucu olayı gerçekleştirdiği öne sürüldü. Zanlının, Turgutlar Mahallesi'ndeki mezarlığın yakınında yeğeni Birol İ'yi (24) de eşi ile ilişkisi bulunduğu gerekçesiyle öldürdüğü iddia edildi.

Bu arada Aynur Ç'nin 4 çocuğunun ise Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı çocuk yuvasında koruma altına alındığı belirtildi.

S.Ç, Asayiş Şubesi Gasp ve Cinayet Büro Amirliği ekiplerince dün düzenlenen operasyonla, Ertuğrul Gazi Mahallesi çevre yolunda suçta kullandığı silahla birlikte yakalanmıştı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Dünya Bankası, "Emtia Piyasaları Görünümü" raporunun Nisan 2024 sayısını yayınladı
Paşinyan: 1915 travmasını atlatmalıyız