AK Parti Merkez İlçe Teşkilatı'ndan istişare toplantısı

AK Parti Merkez İlçe Teşkilatı, merkez Vezirhan beldesinde istişare toplantısı düzenledi

AK Parti Merkez İlçe Teşkilatı'ndan istişare toplantısı
AK Parti Merkez İlçe Teşkilatı'ndan istişare toplantısı
GİRİŞ 03.02.2015 12:10 GÜNCELLEME 03.02.2015 12:10

AK Parti Merkez İlçe Teşkilatı, merkez Vezirhan beldesinde istişare toplantısı düzenledi.

AK Parti Bilecik Merkez İlçe Başkanı Fikret Karabıyık, düzenlenen toplantıda, iktidar partisi olarak, beldenin sorunlarının çözümü için gerekli çalışmaları yapacaklarını belirtti.

Beldede yerel seçimleri kaybetmiş olmalarına rağmen iktidar partisi olmanın verilen bir sorumluluklarının bulunduğunun altını çizen Karabıyık, "Bu sorumluluk çerçevesi içerisinde, beldemizdeki sorunların çözümü için bütün gayretimizi göstereceğiz. Hizmetlerimiz kaldığı yerden devam edecektir. Belde teşkilatımız ve belediye meclisimizde bizlerin Vezirhan'daki tek temsilcileridir. Buralarda görev yapan arkadaşlarımız bizlerin gözü kulağıdır. İlerleyen süreç içerisinde, Vezirhan için sevindirici haberleri belde başkanımız aracılığıyla halkımızla paylaşacağız" dedi.

AK Parti Vezirhan Belde Başkanı Ercan Şahin de sorumluluklarının farkında olduklarını ve buna göre hareket etiklerini söyledi.

Toplantıya, Bayırköy Belde Belediye Başkanı Mustafa Yaman, eski belediye başkanı Yusuf Fidan, AK Parti Bayırköy Belde Başkanı İsmail Başaran ve meclis üyeleri ile belde teşkilatı katıldı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ancelotti inadını kırıyor! Real Madrid'de Arda Güler gelişmesi
EURO 2024'te görev yapacak hakemler belli oldu! Türkiye'den tek hakem...