Bedelli başvurularında son 3 gün

Bakan Yılmaz, 13 Şubat’ta sona erecek olan bedelli askerlik uygulamasından yararlanmak için 163 bin 627 yükümlünün başvurduğunu açıkladı.

Bedelli başvurularında son 3 gün
Bedelli başvurularında son 3 gün
GİRİŞ 11.02.2015 11:49 GÜNCELLEME 11.02.2015 11:52
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, son iki bedelli uygulamaları göz önüne alındığında, başvurunun beklentilerin çok üzerinde olduğunu söyledi. Bakanlık kaynakları, başvuru sayısının 170 bini aşabileceğine dikkat çekti.

Şimdiye kadar yapılan 163 bin 627 başvuru ile bedelli uygulamasından (kişi başı 18 bin TL) yaklaşık 2 milyar 945 milyon TL'lik gelir elde edildi. Uygulama kapsamında toplanan gelirin tamamı Savunma Sanayii Fonu'na aktarılacak.

BEDELLİ DE SON 3 GÜN
Beklenenin çok üzerinden geçen bedelli başvuruları 13 Şubat Cuma günü son eriyor.

YORUMLAR 11
  • Levent Yılmaz 9 yıl önce Şikayet Et
    Ah yük. tek.day.sav.sis.li kardaş değil arkaik dönem Nuh Tufanı'ından beri bekliyoruz ki sen yorumu tam anlayamamışsın. Adaletsizce bu görevi çoğunlukla üstlenen evet gariban yoksul çocuklar
    Cevapla
  • helal yahyaaa 9 yıl önce Şikayet Et
    yahyaa sen gittin 18 ay bedava yedin içtin. bomboş arazide iki saat gece bekledin vatanı korumuş oldun öyle mi? hatta belki onu da yapmadın bir amirin oğlunu okula götürdün veya bir köpeği gezdirdin adam bir yıllık maaşından feragat ediyor senin gibi bir çok kişiye iş imkanı sağlıyor v.s onun ki kaçmak seninki vatan hizmeti. böyle diye diye bitirdiniz ülkeyi neyse aklı başta liderler bazı şeyleri görüyor
    Cevapla
  • muhammet 9 yıl önce Şikayet Et
    bunun neresi rekor iki gün önce 200 bin kişiydi hani bir dönem önceki bedellide 30 bin lira idi ne oldu kimi kandırıyorsunuz 30 dan 18 e niye düştü seçim yatırımımı şartlar farklı dedi bakan bey hangi ekonomik sosyal şart değişti 2 yılda değişen bişey varsa 30 bine 20 bin dolar alınıyordu şimdiki 18 bine 7 bin dolar farka bak yapılan işe bak hizaya gel.
    Cevapla
  • Levent Yılmaz 9 yıl önce Şikayet Et
    Peygamber Ocağından kaçış
    Cevapla
  • Levetin çapi! 9 yıl önce Şikayet Et
    Bırak yorum yapmayı, çapın yetmiyor. Anlamazsın bu işleri..Memleket işlerini lideriniz anlayamadı ki siz anlasanız.
    Cevapla
  • peygamber ocağında 9 yıl önce Şikayet Et
    yatıştan iyidir emin ol vatana gerçek hizmettir öyle zaman israfı felanda yok
    Cevapla
  • Levent Yılmaz 9 yıl önce Şikayet Et
    Sevgili Yahya kardeş, endişe etmeyiniz, yoksul gariban gençlerimiz var.
    Cevapla
  • Ah Levent gardaş! 9 yıl önce Şikayet Et
    Gariban gençleri, günümüz teknolojik şartlarında çoğu anlamsızlaşan sıkıntılı askerlik uygulamalarından kurtarmanın yolu; Yüksek teknolojiye dayalı savunma konseptini uygulayabilmektir. 3 milyar Tl. demek neredeyse füze savunma sisteminin maliyetinin yarısıdır.Gariban edebiyatı ile yüksek teknoloji üretilmiyor.Etkili bir füze savunma sistemi binlerce gariban (asker) gardaşın işini yapabiliyor.18. yüzyıldan kalma arkaik düşüncelerden kurtulmak garibanların da kurtuluşudur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sivas'ta geceye damga vuran penaltı: F.Bahçe ligin dışına itilmiştir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: PKK artık gündem olmaktan çıkartılmalı