Kütahya-Afyonkarahisar karayolu trafiğe açıldı

Yoğun kar yağışından dolayı trafiğe kapanan Kütahya-Afyonkarahisar karayolu sabah saatlerinde tekrar trafiğe açıldı.

Kütahya-Afyonkarahisar karayolu trafiğe açıldı
Kütahya-Afyonkarahisar karayolu trafiğe açıldı
GİRİŞ 12.02.2015 09:05 GÜNCELLEME 12.02.2015 09:05

Kar yağışı ve buzlanma nedeniyle Kütahya-Afyonkarahisar karayolu akşam saatlerinde ulaşıma kapandı. Polis ekipleri, Afyonkarahisar istikametine gitmek isteyen araçları kent çıkışında akaryakıt istasyonları ile boş alanlarda bekletiyor. Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, Kütahya-Afyonkarahisar karayolunun 30'uncu kilometresinde buzlanma nedeniyle bazı araçların yolda kalması sonucu yolun ulaşıma kapandığını belirtti. Yetkililer karayolları ekiplerinin yolu trafiğe açma çalışmalarının sürdüğünü bildirdi.

ESKİŞEHİR VE BİLECİK'TE DE ULAŞIM AKSADI

Eskişehir'de de kar yağışı etkili oldu. Eskişehir-Kütahya, Eskişehir-Bozüyük karayolunda ulaşım güçlükle sağlanıyor. Çok sayıda maddi hasarlı trafik kazaların da meydana geldiği Eskişehir'de Kızılay görevlileri de araçlarda bekleyen vatandaşlara kumanya dağıttı.
Bilecik'in Bozüyük ilçesinde belediye ekipleri akşam saatlerinden itibaren de ilçe merkezindeki cadde ve sokaklar ile çevreyolunda yollarda kar temizleme çalışmasını sürdürdü.

KÜTAHYA-AFYONKARAHİSAR KARAYOLU TRAFİĞE AÇILDI

Kar yağışı ve buzlanma nedeniyle dün akşam saatlerinde ulaşıma kapanan Kütahya Afyonkarahisar karayolunun ekiplerin yoğun çalışmaları sonucu sabah saatlerinde trafiğe açıldığı bildirildi.
 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Erdoğan'dan son dakika emekli maaşı açıklaması: Masaya yatıracağız!
Son Dakika: ABD’li heyetten Ankara’ya F-16 ziyareti!