Ali İsmail Korkmaz davasında yeni gelişme

Ali İsmail Korkmaz'ın dövülmesine ilişkin görüntüleri iki kez sildiği iddia edilen Bilirkişi Serkan Uğurluoğlu hakkında dava açıldı.

Ali İsmail Korkmaz davasında yeni gelişme
Ali İsmail Korkmaz davasında yeni gelişme
GİRİŞ 13.02.2015 07:30 GÜNCELLEME 13.02.2015 07:30
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Eskişehir'de 2 Haziran'da Gezi Parkı protestoları sırasında uğradığı saldırı sonucu 38 gün komada kaldıktan sonra yaşamını yitiren 19 yaşındaki Üniversite öğrencisi Ali İsmail Korkmaz'ın saldırıya uğradığı Kurtuluş Mahallesi Sanayi Sokak'taki Harman Ekmek Fırını'nın güvenlik kamerasının bilgisayar hard diski 7 Haziran tarihinde polise verilmişti. Soruşturmayı yürüten cumhuriyet savcısına teslim edilen hard disk, 17 Haziran 2013 tarihinde bilirkişi olarak görevlendirilen Eskişehir ESOGÜ Bilgi İşlem Daire Başkanlığı'na gönderilmişti. 

JANDARMA KURTARMIŞTI

Burada yapılan çalışmanın ardından diskin içeriğinde herhangi bir veri tespit edilemediği savcılığa bildirilmişti. Uğurluoğlu, 26 Haziran 2013'teki raporunda, "Fırına ait diskin içeriğinde bir veri tespit edilememiş, disk boş olarak görülmüştür" demiş; ardında da aynı hardisk, Jandarma Kriminal Dairesi'ne gönderilmişti. Jandarma Kriminal'in raporunda ise "harddisk üzerinde tam dört kere sürücü temizleme-formatlama işleminin yapıldığının" tespit edildiği ifade edilmişti.

KAYNAK: HABERTÜRK
YORUMLAR 3
  • Musa 9 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin.Ancak bu kardeşimizin hastanedeki görüntülerinde sapasağlam görünüyordu.Peki hastenenin hiçmi suçu yok.İstanbuldaki olayda polis silahıyla istemdışı vurulan kardeşimizin yakınları, o polisin koluna koca taş atan ve ölümlü kazaya sebebiyet veren o gösterici hakkında neden suç duyurusunda bulunmumışlardı.
    Cevapla
  • hayratlı 9 yıl önce Şikayet Et
    sanki birşey olacakmışgibi yeni gelişme bu memlekette kac polis adam öldürdüğü icin ceza almıştır
    Cevapla
  • cesur(!) 9 yıl önce Şikayet Et
    bu memlekette kaç adam polis öldürdüğü için ceza almıştır...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
44 ile sarı kodlu uyarı: Göz gözü görmeyecek
Türkiye nasıl diplomasinin merkez ülkesi oldu?