Gülerce: Hareket, HDP'yi destekleme noktasında

Zaman Gazetesi'nin eski yazarı Gazeteci Hüseyin Gülerce Gülen camiası ile ilgili dikkat çekecek açıklamalarda bulundu.

GİRİŞ 15.02.2015 17:22 GÜNCELLEME 15.02.2015 17:29
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

'Hizmet hareketi 7 Şubat 2012 MİT krizinden itibaren bir yanlışın içine saplandı ve üslubunu kaybetti' diyen Hüseyin Gülerce, 'Dolayısıyla ben hizmet hareketini eleştirmiyorum kendisini kaybetmiş hizmet hareketini eleştiriyorum. Bu hareket artık hizmet hareketi olmaktan çıktı. Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı'na ve hükümete savaş açmış ve bu yolda CHP ve HDP'yle bile kol kola girmeyi çok normalleştirmişler' dedi.

HDP BARAJI AŞMA KONUSUNDA PARALEL YAPIYA MI GÜVENDİ?

Paralel yapıya tutunan ve onun dediklerini haklı bulan insanların Güney Doğu'da HDP'yi destekleyeceğini söyleyen Hüseyin Gülerce 'HDP barajı aşma hesapları yaparken bu desteği dikkate almıştır. Nazlı Ilıcak gibi geçmişteki siyasi kimliği bilinen bir insan 'ben HDP'ye oy vereceğim' dedi. Ben bunu bir işaret fişeği olarak görüyorum. Ekrem Dumanlı Hürriyet gazetesine verdiği röportajda Güney Doğu'da camiadaki insanların HDP'ye oy verdiğini söyledi. Nazlı Ilıcak'ın HDP'yi destekleyeceği sözleri de öyle ağızdan kaçmış bir laf değil. Şimdi soruyorum Acaba HDP yüzde 10 barajını aşma konusunda paralel yapıya mı güvendi?' şeklinde konuştu.

Hüseyin Gülerce şunları söyledi; 

Başka yerde CHP'ye destek de verse CHP'nin milletvekili çıkaramayacağı yerlerde AK Parti kazanmasın diye HDP barajı aşsın diye HDP'ye oy verebilirler. Asıl benim söylemek istediğim şey savruldukça savruluyorlar. Ben daha önce nerede duruyorsam orada duruyorum bana kızmayın. Durduğu yerde durmayanlar sizin başınızdaki insanlar. Sen aynanın karşısına geç de bir sor bakalım bu hareket HDP'yi destekleme noktasına nasıl gelmiş? CHP'yi destekleme noktasına nasıl gelmiş? Sizler daha önce hep CHP'nin aleyhine konuşuyordunuz. Türkiye'deki geçmişin bütün faturasını onlara çıkartıyordunuz şimdi ne oldu?

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Türker Akıncı'nın moderatörlüğünü yaptığı Ortak Akıl programında, Hüseyin Gülerce, çarpıcı iddialarda bulundu.

YORUMLAR 19
  • dadaş 9 yıl önce Şikayet Et
    cemaat denen yapının ruhuna el fatiha
    Cevapla
  • yusufa cevap 9 yıl önce Şikayet Et
    doğuda PKK'nın önündeki en büyük engel halis iman hizmeti yapan cemaatlerdir. Gülen örgütü hiçbir zaman böyle bir cemaat olmadı. özel okul ve dersane ile ticarethane işletmek suretiyle sadece devlete ihanet etmek için o topraklardaki insanların paralarını sömürdü. gülen örgütünden olmayan ve eleştiren herkese kumpas ve karalama kampanyasıyla susturmayı yol seçtiler Hep, Allah size nasıl bir tokat vuracak diye merak ederdim. Küfür devam eder, zulüm devam etmez. Elhamdülillah Cenab-ı Hak gerçek yüzünüzü tüm Alem-i İslam'a gösterdi.
    Cevapla
  • MURAT 9 yıl önce Şikayet Et
    yüzsüzlüğün bu kadarı.....70 yaşındakiadam ne şekillere giriyor....acaba neden....tam bie tez konusu....
    Cevapla
  • zeki Alperen 9 yıl önce Şikayet Et
    Bay ikinci Gülen, sen bildiklerimizden bahsetme. Gece toplantılarınızdaki konuşulanlardan birazda bahsediver. Açıklamaların zaten gazetelerde her gün defaaetle yazılıyor. Pera palaslarda ki konuşmalardan bahsediver.
    Cevapla
  • Necmettin 9 yıl önce Şikayet Et
    Ey güzelde. ..Bu hareketin devasa ekonomiktir güç haline getirin para balonları bu herifleri fikri siyasi sahada başıboş serbest bırakırmı?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mirasta yeni uygulama: Yıllar sonra evinizden olabilirsiniz!
Diyarbakır Barosu petrol arama çalışmalarının iptali için dava açtı