Özgecan’dan geriye bu görüntüler kaldı

Özgecan Aslan’ın geriye kalan görüntüleri, izleyenlerin yüreklerini burktu.

GİRİŞ 16.02.2015 00:22 GÜNCELLEME 16.02.2015 11:22
Bu Habere 60 Yorum Yapılmış

Mersin’in Tarsus ilçesinde 3 gündür kayıp olarak aranırken, ormanlık alanda öldürüldükten sonra yakılmış halde cesedi bulunan üniversite öğrencisi Özgecan Aslan’ın geriye kalan görüntüleri, izleyenlerin yüreklerini burktu.

Çağ Üniversitesi Psikoloji Bölümü öğrencisi Özgecan Aslan, 2 gün önce sabah, Tarsus ilçesi Çamalan Mahallesi Alman Mezarlığı yakınındaki Cin deresinde öldürüldükten sonra yakılmış halde bulunmuştu. Olayın ardından tüm Türkiye’den tepkiler yağarken, herkes kadına şiddete karşı tek yürek oldu. Özgecan’ın ölmeden önce okulda çektiği videosu ise insanların yüreklerini burkuyor. Geriye kalan görüntülerde Özgecan, kendisine sorulan soruları yanıtlıyor.

YORUMLAR 60
  • Burcu 9 yıl önce Şikayet Et
    Mekanın cennet olsun inş.
    Cevapla
  • mert 9 yıl önce Şikayet Et
    allah rahmet etsin egitim sistemi düzeltilmeli aileler egitilmeli allahtan korkan nesiller yetiştirmeliyiz yoksa boyle hayvanlar genç kızlarımızın kanına giricek daha
    Cevapla
  • Bahane 9 yıl önce Şikayet Et
    Gecenlerde bir video izledim, amerikanin en islek caddelerinde ayni kisinin basi acik ve tesetturlu seklinde dolastigi videya canli sekilde paylasilmiz. az efendi olun izleyinde ogrenin.Basi acik olanin yol boyu ne laf yedigi, sarkintilik yaptiklarini gorursunuz.Ama tesetturlu bir bayana kimse donupte saygisizlik dahi yapmiyor neden acaba? peki hic dusundunuz mu? izlede kendi gozlerinde gor..
    Cevapla
  • Misafir 9 yıl önce Şikayet Et
    keşke kıyamet kopsaydıda bu olayları duymasaydık
    Cevapla
  • adaletsiz devlet 9 yıl önce Şikayet Et
    geçen yıl Kars'ta 9 yaşında Mert adında çocuğun sapık katili şu an devlet tarafından sıcak odada besleniyor. bu cinayetin sebebi önceki olayın sonucudur.
    Cevapla
  • MİSAFİR 9 yıl önce Şikayet Et
    Yorumları hayretler içersinde okudum.Başını kapatsan böyle olmazmış yok kadınlar dikkat çekecek hareketler yapmasınmış.Ya arkadaşlar sapıklar için fark etmiyo ÇOCUKLARA ERKEK ÇOCUKLARINA KADINLARA saldıra biliyor.Bunun kadının dikkat çekmesiyle alakası yok sapık sapıktır.EĞTİM ŞART DİYORUM.AMA İMAN EĞTİMİ YANİ ALLAH KORKUSU.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Belediye binasına asılan borç sonrası Şeyma Döğücü sessizliğini bozdu
Keskin nişancı Gazze'de işgalci İsrail askerini böyle öldürdü