Gökçe ifadesinde arkadaşını suçladı

Özgecan'ı katleden canilerden biri olan Fatih Gökçe'nin verdiği ifade dehşete düşürdü.

Gökçe ifadesinde arkadaşını suçladı
Gökçe ifadesinde arkadaşını suçladı
GİRİŞ 17.02.2015 06:16 GÜNCELLEME 17.02.2015 07:24
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Özgecan Aslan'ın katil zanlıları olayı soğuk kanlılıkla anlattı. Fatih Gökçe jandarmada şu ifadeyi verdi:

"5 TL'LİK BENZİN GETİR"

“Olay günü 20.30 sıralarında 6-7 yıllık arkadaşım Ahmet Suphi aradı ‘başım belada’ dedi. "Boş bir şişeyle 5 TL’lik benzin getir" dedi. Osman adlı arkadaşım beni aldı ve Dörtyol’a gittim. Benzini almadım. Öne oturdum. Osman ayrıldı. Suphi ile giderken elinin yüzünün yaralı olduğunu gördüm. ‘Hayırdır birader’ dedim. Bana ‘Bir cono aldım. Beni soymaya çalıştı, biber gazı sıktı. Ben de konsüldeki bıçağı salladım. Biraz boğuştuk. Arkada yatıyor, ölü’ dedi. Ancak kesin ölü olup olmadığını bilmiyorum. Hatta ‘Götür hastaneye bırak kaç’ dedim. Arabada yoğun kan kokusu vardı. Alkollüydüm. Babası, Suphi’yi kast ederek, ‘keşke yanından geçerken dursaydın’ dedi. ‘Arabadaki kıza ne yapalım’ diye konuştular. Suphi, ‘halı gibi bir şeye saralım, bir yerde bekleyelim’ dedi" 

Avukatın itirazı üzerine, jandarmadaki ifade alınması işlemi kesildi. Geri kalan ifadenin savcı huzurunda verileceği kayıt altına alındı.

YORUMLAR 5
  • biz mi ogretecez? 9 yıl önce Şikayet Et
    intahar ettirin yasatmayin!!!
    Cevapla
  • ......... 9 yıl önce Şikayet Et
    biz mi öğreteceğiz kardeşime herkes kendi hanesini eğitirse başkasını düzeltme gereği duymazsın...
    Cevapla
  • ........ 9 yıl önce Şikayet Et
    idam hadım kelimeleri ne kadarda gündemde.düşünün bi idam geldi.tecavüzcü,paralelcisi katili idam edildi.velevki biri iftiraya uğradı ve iftira olduğunu ispatlayamadı ne oldu cezası idam.bir cümle kullanırken ucunun nerelede varacağının düşünerek kullanın illaki çözüm mü istiyoruz.özellikle anne babalar yüzümüzü ahirete çevirelim ölümde var hesap günüde var diyelim ve hayatımızı öyle yaşayalım.anne babalar teknoloji bağımlısı olmuşlar neticede böyle olur insan çocuğuna haramı helali söylemez hayatında uygulayarak gösterir.anca böyle muhaffaza olunuruz. internet başında dizi başında oturarak değil. önce kendimiz uyanmalı sonra evlat yetiştirmeliyiz
    Cevapla
  • Ahmet Fecr 9 yıl önce Şikayet Et
    Kısas istiyoruz, kısas hakkı maktülün ailesine ait bir haktır. Ailesi diyete razı olursa ancak bu insanlar yaşama hakkı kazanır. Ailesinin affetmediğini devletin yaşatması, bu milletin parasıyla onu hapiste beslemesi, sonra da aramıza salması büyük adaletsizliktir..
    Cevapla
  • fatma 9 yıl önce Şikayet Et
    çok haklısınız katılıyorum
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Gaziosmanpaşa'daki toprak kaymasının yaşandığı anlar ortaya çıktı!
Abdülkadir Selvi'den ilginç iddia! Özel'in Erdoğan'a teklifi bu olacak