Özgecan'ın babası: İdamla ilgilenmiyorum

Bu olay Türkiye ve dünyada güzelliklerin teminine vesile olabilir, diye açıklama yapan Mehmet Aslan idam çıksın istemiyorum, dedi.

Özgecan'ın babası: İdamla ilgilenmiyorum
Özgecan'ın babası: İdamla ilgilenmiyorum
GİRİŞ 18.02.2015 06:29 GÜNCELLEME 18.02.2015 08:07
Bu Habere 35 Yorum Yapılmış

Mersin'in Tarsus İlçesi’nde öldürülen Özgecan Aslan’ın evinin önündeki taziye çadırında konuşan Mehmet Aslan yine insanlığa örnek olacak açıklamalarda bulundu. 

Ziyarette zorlukla konuşan ve yaşanan olayın bütün insanlığın meselesi haline geldiğini belirten baba Aslan, bunun bir kurtuluş vesilesi, güzelliklerin, mutluluğun, güvenliğin, barışın tüm Türkiye ve dünyada tesis edilebilmesi için vesile olabileceğini söyledi. Memleketin her karışının kefensiz yatan şehitler ve Vatan evlatları ile dolu olduğunu kaydeden baba Aslan, konuşmasına şöyle devam etti:

"İLGİLENMİYORUM..."

"Benim evladım onlardan çok da üstün değil. Anadolu Nuh’un gemisi gibidir. Bu geminin kapısı açılmıştır. Bu gemiye bu vesile ile içinde güzellik, sevgi, hoşgörü taşıyan herkes alınacak. Direnenler geride kalacak. O direnenlerin başına da benim meleğimin başına gelen gelebilir. Melekleri yasalar ile korumak mümkün değil. Yasaların vicdanların içinde çalışıyor olması gerek. Vicdanların içinde bir şeyler çalışmıyor ise hiçbir yasa kar etmez.

Çocuğumun üzerinden her hangi bir idam çıksın istemiyorum, ilgilenmiyorum. Bu geminin Allah’ın takdir ettiği illaki bir kaptanı vardır. Takdir edilmiş olan kaptan ve görevlilerin en güzelini ve en güzelini yapacaklarına şüphem yok. Erzurum’dan bir vatandaş aradı. ’Allah onu meleği yaptı, kendisi için yaratmış. Onu kendi cennet bahçesine aldı’ dedi. Katılıyorum bende. Memleketimizin böyle bir durum karşısında, böyle bir birleşmeye vesile olduğu için Allah’ın hikmetinden sual olunmaz.

YORUMLAR 35
  • payidar 9 yıl önce Şikayet Et
    Bu rabbinin mukadderatına boyun eğmiş kemale ermiş yiğit bir adamdır.onu bütün hayranlıgımla ve saygımla karşılıyorum.Rabbim sabrını artırsın.
    Cevapla
  • Halil Özdoğan 9 yıl önce Şikayet Et
    Bazıları komplo teorisi üretmiş bu şizofren bir yaklaşım bence bir psikoloğa görünsün ben Sünni ve Hanifi Mezhebini takip ediyorum biri çıkmış Ehli Sünnet itikadına ters konuşmuş diyor ters olan kısmı neresi çok bilmiş kardeşim helal olsun mehmet beye yaşadığı büyük acıya rağmen çok güzel konuşmuş Allah sabırlar versin Cennetinde Kızıyla kavuşmayı nasip eylesin
    Cevapla
  • kısas 9 yıl önce Şikayet Et
    bu katillerin ibreti alem için idam edilmesi gerekir. kendinizi bir an bile o meleğin yerinde görmek istemezsiniz değil mi. beni müebbet hapis rahatlattytmıyor maalesef. vicdanen rahatsızım.
    Cevapla
  • rommel 9 yıl önce Şikayet Et
    işte bu sözler..! abimizi kurtardı..inna lillahi ve inna ileyhi racuun
    Cevapla
  • osmanlıserdarı 9 yıl önce Şikayet Et
    yazık ya yazık vallahi bu konuşma şeklini anlamak imkansız.biz idam çıksın idye yazılar yazıyoruz temenni ediyoruz .tutmuş idamla ilgilenmiyorum.allah allah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Şimşek: Yabancı ilgisi somut kaynak girişine dönmüş durumda
Tarihi ziyaret sonrası sıcak gelişme: Erdoğan'dan son dakika operasyon mesajı!