Su kanalında yaşam savaşı!

İzmir'de, 55 yaşındaki Fatma Yenigün, otoyol kenarındaki su tahliye kanalında, kışın en soğuk günlerinde yaşam savaşı vermeye başladı.

Su kanalında yaşam savaşı!
Su kanalında yaşam savaşı!
GİRİŞ 19.02.2015 19:03 GÜNCELLEME 19.02.2015 19:03
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Eşinin ölümünün ardından ortada kaldığını söyleyen Yenigün, ayrıca kocasının yeğenlerinin de kendisine şiddet uyguladığını, yetkililerin de başvurularına rağmen yardım etmediğini öne sürdü.

Bornova'da otoyol kenarında çalışan işçiler ile buradan geçen vatandaşların ihbarı, Fatma Yenigün'ün, yürek burkan yaşamını ortaya çıkardı. Kışın en soğuk günlerinin yaşandığı kentte, Yenigün, gidecek yeri olmadığı için otoyol kenarında boru şeklindeki yağmur suyu tahliye kanalında yaşamak zorunda kaldı. Bir metre genişliğindeki kanal içerisinde yaşamaya çalışan Fatma Yenigün, bu duruma düşene kadarki hayat hikayesini anlattı.

Söke'de oturduklarını, ancak üç ay önce eşinin hayatını kaybetmesiyle yaşamının alt üst olduğunu söyleyen Yenigün, "Eşimin rahatsızlığından dolayı İzmir'e geldik. Burada çeşitli hastanelerde tedavi görmesine rağmen eşim hayatını kaybetti. Bu sırada biraz arazimiz vardı, bunları da tedavi giderleri için satıp harcadık. Eşimin ölümünden kısa bir süre sonra kardeşi de hayatını kaybetti. Bana Söke'de bakacak kimse kalmadı. Uzaktan yakınlarımız da bakmak istemeyince, İzmir'e geldim. Burada eşimin hurdacılık yapan yeğenleri vardı. Onların yanlarında kalıp, yardım ettim. Onlar da bana zaman zaman para veriyorlardı. Ama bir süre sonra bana kötü davranmaya başladılar. SürekliAlkol aldıkları için bunu yapıyorlardı. Ben de onların yanından ayrıldım ve sokaklarda kalmaya başladım" dedi.

KAYNAK: AJANSLAR
YORUMLAR 12
  • kadir 9 yıl önce Şikayet Et
    toplumumuz yozlaştı,vijdanını yitirdi,yeni modern kentleşme insaniyeti öldürdü, devlet modern çok katlı kentleşmeden mahalle, sokak yapılanmasına tekrar acilen dönmelidir
    Cevapla
  • Eeeeeeeey:parale 9 yıl önce Şikayet Et
    Daha kaç defa isim değiştirmeyi düşünüyorsun***paralel yorumcu**** Anladık aynı şahıssın. devamlı isim değiştiriyorsun.... Arasıra"" adını **TAKLACI** TUZLUK** BAL** diye'de. değiştirebilirsin... Siz zaten kopya çekmesini **İYİ BİLİRSİNİZ***
    Cevapla
  • necatabi 9 yıl önce Şikayet Et
    burada farklı isimlerle yorum yapan insan kılıklı yaratık,belliki sende paralelcisin belliki suriyeden savaştan kaçan açlıktan ölen insanlar çocukluğunu yaşayamayan hiçbirşeyden habersiz bebeklerin türkiye ye sığınması seni bayağı rahatsız etmiş,ama unutma biz osmanlının torunları olarak bütün insanlığa kapımızı açtık elimizi uzattık devlet olarak,bakarsın birgün sizde iktidar olursunuz israilede kapıları siz açarsınız, herkez sevdiğiyle haşrolur
    Cevapla
  • devlet 9 yıl önce Şikayet Et
    Bildigim kadariyla duskunlerle ve kimsesizlerle devlet ilgileniyor.dul ve yetimlerle ilgileniyor.tamam muhalefet olabiliriz ama devletimizide bu kadar kotulemeyelim.
    Cevapla
  • yusrt 9 yıl önce Şikayet Et
    Teyze sen en iyisi suriye vatandaşı ol o zaman sana değer veril hükümet
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Azerbaycan 'Tarihi bir olay' diyerek duyurdu! Ermenistan kabul etti
Harita paylaşıldı! 45 il için peş peşe uyarılar