Merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun annesi vefat etti

Merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun bir süre önce kalp krizi geçiren annesi Fidan Yazıcıoğlu, tedavi gördüğü hastanede vefat etti.

Merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun annesi vefat etti
Merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun annesi vefat etti
GİRİŞ 20.02.2015 08:51 GÜNCELLEME 20.02.2015 09:29
Bu Habere 76 Yorum Yapılmış

Sivas'taki evinde 25 Ocak'ta geçirdiği kalp krizi sonucu Numune Hastanesine kaldırılan ve 26 gündür tedavi gören Yazıcıoğlu, 92 yaşında hayatını kaybetti.

Numune Hastanesi Yöneticisi Prof. Dr. Hayati Öztürk, AA muhabirine, yoğun bakım ünitesinde tedavi gören anne Yazıcıoğlu'nun saat 03.30'da hayata gözlerini yumduğunu söyledi.

Yazıcıoğlu ailesine başsağlığı ve sabır dileyen Öztürk, "Hastamız yaklaşık bir aydır tedavimiz altındaydı. Kalp kriziyle gelmişti. Anında anjiyo ve stent uygulaması yapıldı. Bir hafta sonra normal kardiyoloji odasına alınmıştı. Daha sonra evde bakım hizmetine alındı. Geçen hafta ise akciğer enfeksiyonu tanısıyla hastanemizde tedavi gördü. İki gündür de makine destekli yaşam ünitesinde tedavi görmekteydi" diye konuştu.

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Twitter hesabından "Şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu'nun annesi 'Fidan Annemiz' Hakk'ın rahmetine kavuşmuştur. Mekanı cennet olsun. Camiamızın başı sağ olsun" mesajı paylaştı.

YORUMLAR 76
  • ercan 9 yıl önce Şikayet Et
    Allah mekanını cennet eylesin...
    Cevapla
  • Fatih Karakaş 9 yıl önce Şikayet Et
    Fidan annemiz Rabbine yürüdü,şehit oğluna kavuştu inşALLAH. Adam gibi evlatlar yetiştirdi;şerefiyle,namusuyla,onuruyla yaşadığı yalan dünyadan,şehit anası olarak ebedi aleme intikal etti.ALLAH mekanını cennet etsin.Şehit evladıyla cennette peygamber efendimiz (s.a.v.)'e komşu eylesin.Bizleri de onlarla cennette kavuştursun.Böylesi mümin anneleri ve onlardan olan böylesi güzel evlatları ALLAH çoğaltsın.Hak yolunda,vatan uğrunda,şeref,namus ve onurumuzla yaşayıp imanla ahirete gidebilmeyi,ResulALLAH (s.a.v.) gösterdiği yolda yürüyüp ALLAH'ın rızasını kazanabilmeyi bizlere nasip eylesin Rabbimiz.
    Cevapla
  • herkes 9 yıl önce Şikayet Et
    Allah mekanını cennet etsin
    Cevapla
  • merve 9 yıl önce Şikayet Et
    allah rahmet eylesin işallah evladıylabuluşurlar
    Cevapla
  • Alper- mersinli 9 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Siyonist barbarlar sivilleri öldürüp dozerle taşıdı!İşte soykırımın kanıtı o anlar
Seçime 3 gün kala CHP'de kaos! Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu kavgası