Emine Erdoğan’dan anlamlı ziyaret

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, 20 yaşında SSP hastalığıyla mücadele eden Gamze Atmalı’yı evinde ziyaret etti.

Emine Erdoğan’dan anlamlı ziyaret
Emine Erdoğan’dan anlamlı ziyaret
GİRİŞ 20.02.2015 23:07 GÜNCELLEME 20.02.2015 23:07
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Gül Başak Çocuk Evi’ni de ziyaret edip burada devlet koruması altında yaşayan çocuklarla yakından ilgilenen Emine Erdoğan, daha sonra da Harput Kalesi’ni gezdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la Elazığ’a gelen eşi Emine Erdoğan da çeşitli ziyaretlerde bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, 7 yaşındayken SSP hastalığına yakalanan 20 yaşındaki Gamze Atmalı’yı evinde ziyaret etti. Atmalı’nın annesi Sabiha ile babası Adil Atmalı’dan bilgi alan Erdoğan, genç kızın hastalığı ile ilgili her türlü tıbbi yöntemin denenmesi konusunda takipçi ve destekçi olacağını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı rüyasında gördüğünü söyleyen anne Sabiha Atmalı’nın, Emine Erdoğan’ı Harput Kalesi ziyareti sırasında, yolunun kesişmesi ve Emine Erdoğan’ı evlerine davet etmesi sonucu gerçekleştiği öğrenildi.

Elazığ’da Gül Başak Çocuk Evi’ni de ziyaret eden Emine Erdoğan, burada devlet koruması altında yaşayan çocuklarla yakından ilgilendi. Çocukların güvenli ve huzurlu bir ortamda yaşıyor olması karşısında memnuniyetini dile getiren Emine Erdoğan, çocukların aile boşluğunu en iyi şekilde doldurmak konusunda devletin büyük bir çaba içinde olduğunu ifade etti.

Harput Kalesi’ni gezen ve Elazığ’ın tarihi hakkında bilgi alan Emine Erdoğan, daha sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte Malatya’ya gitti.

YORUMLAR 1
  • zafer 9 yıl önce Şikayet Et
    yalnız dikkat ettiğim,bütün siyesetle uğraşanlar ,siyasi dönemlerinde böyle yardımseverliklerle boy gösteriyor,ama velakin siyasetten çekilince maddi güçleride baya iyi olduğu halde kimseye yardımcı olmuyorlar. bir zamanların Tansu Çilleri ve onun Papatyaları,Özal ın eşi Semra Hanım gibi,siyasi dönemlerinde böyle haberlerini gördüğümüz bu kişiler ,şimdi maddiyatları başkalarına yardım edecek düzeyde olduğuna rağmen,bir hayır haberlerine rastlamıyoruz. dilerim cumhurbaşkanımız ve eşide böyle olmaz,ömürlerinin sonuna kadar ,siyasati bıraksalar bile kendi mal varlıklarından yoksullara yardımcı olurlar.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan'dan sert tepki: Bu iftirayı atanları asla ve asla unutmayacağız
Şampiyon hoca Arda Güler'e talip oldu! Real Madrid de sıcak bakıyor