Mahir Çakıroğlu: Ben CHP'liyim oğlum MHP'liydi

Ege Üniversitesi yerleşkesinde bıçaklanarak hayatını kaybeden Fırat Yılmaz Çakıroğlu İzmir'de toprağa verildi

Mahir Çakıroğlu: Ben CHP'liyim oğlum MHP'liydi
Mahir Çakıroğlu: Ben CHP'liyim oğlum MHP'liydi
GİRİŞ 21.02.2015 18:01 GÜNCELLEME 21.02.2015 18:01
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Çakıroğlu'nun cenazesi Bornova Cumhuriyet Meydanı'nda cenaze aracına konularak, Bayraklı Fatih Camisi'ne getirildi. Çakıroğlu'nun ailesi ve toplanan kalabalık, cenaze aracının ardından Fatih Camisi'ne kadar yürüdü. Anne Özlem Çakıroğlu, yürürken oğlunun fotoğrafını taşıdı.

"BEN CHP'LİYİM, OĞLUM MHP'Lİ"

Oğlunun toprağa verilmesinin ardından konuşan acılı baba Fuat Mahir Çakıroğlu, “Ben CHP'liyim, yönetici değilim. Gider oyumu kullanırım. Ama oğlum MHP'li oldu. Suç mu öyle olması?" dedi.

Fatih Camisindeki Cenazeye, Çakıroğlu'nun ailesi, akrabası olduğu bildirilen AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Baloğlu, MHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Kenan Tanrıkulu, MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak, CHP Milletvekilleri Aytun Çıray ve Mehmet Ali Susam, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, partililer ve vatandaşlar katıldı.

OLAYI PROTESTO EDEN SLOGANLAR

Cenazeye katılanlar aileye, yakınlarına ve Vural'a başsağlığı dileğinde bulundu. Cenazeye katılan bazı gruplar, olayı protesto eden sloganlar attı, tekbir getirdi.

İkindiyi takiben kılınan cenaze namazının ardından Çakıroğlu'nun cenazesi, Pınarbaşı Kabristanı'na götürülerek defnedildi.

ACILI BABA KONUŞTU

Çakıroğlu'nun cenazesinin Pınarbaşı Mezarlığı'na götürülmesinin ardından baba Fuat Mahir Çakıroğlu, DHA muhabirine konuştu.

Kedisinin CHP'li olduğunu söyleyen Fuat Mahir Çakıroğlu, “Ben CHP'liyim, yönetici değilim. Gider oyumu kullanırım. Ama oğlum MHP'li oldu. Suç mu öyle olması? Oğlum Türk olduğu için saldırıya uğradı. Oğlumun üç ayı vardı mezun olmasına. Ona izin vermediler. Hep başarılı öğrencileri seçiyorlar. Bu organize bir hareket. Bu olaylar bitecek mi? Bitmeyecek, yine devam edecek. Önlem alınsın. Benim başıma geldi. Ben acıyı yaşadım başkaları yaşamasın" dedi.

YORUMLAR 13
  • turkis 9 yıl önce Şikayet Et
    adam ALLAHtan chpliyim dedi yorumlar nası degismis siz varya ....
    Cevapla
  • muharrem 9 yıl önce Şikayet Et
    Oyun.tezgah.her seçim öncesi oduğu gibi bu seçim öncesi de düğmeye basıldı.biraz türk ırkçı larına, biraz kürt ırkçı larına zarar verirler. Bu sayede m h p ve h d p nin oylarını artır maya çalışırlar. Bizim saf türk ve kürt kardeşlerimiz de bu oyuna gelirler. Olan gözden çıkarılmış ölen kardeşlerimiz e olur. Dinimiz de ırkçılık haram. İslam milliyetçi liği esas
    Cevapla
  • anti satan 9 yıl önce Şikayet Et
    ölen arkdaşa af diliyor ailesine sabır diliyorum fakat dininden koparılmanın uzaklaşmanın neticesi olduğunu bilmelerinde fayda var dini kullanmanın cezasının ahirette çok daha ağır olacağını belirtmekte fayda var ben chp mhp yi kemalist faşist cephe olarak ve bir olarak biliyorum hdp yi ise marksist faşist cephe hepsinide darvinist deccalist cephe kalanlara birşey demeye hep korktum ama bir ayeti kerimenin uyarısıyla sarsılıp şimdi bu korkunun olanın yanında hiçten öte hiç olduğunu bilerek söyleyeyimki kalanlar bunlardan çok daha kötü ve tehlikeliler la diyin la Allah(cc),Muhammed(s.a.s) dışındaki herşeye hayır diyin en iyi ihtimal evinize çekilin felaket geliyor.
    Cevapla
  • kartal 9 yıl önce Şikayet Et
    yazik deyilmi gepe gencecik, bırakın devletin polisivar, askeri var, okulunuzu bitirin sonra siyaset yapcaksanız yapın, ülkeyi karıştırmak isteyen hainlerin oyununa gelmeyin, bu filmi biz çok gördük. fidan gibi kardeşimiz , yazık deyilmi, Allah rahmet eylesin. tek kurtuluş Allahın kitabı ve sünnet. İman kardeşliği gerçek kardeşlik, gerisi fitne olur, fitnecilerin işine yarar. Yazık deyilmi, herkesin empati yapması getekir
    Cevapla
  • ikrm 9 yıl önce Şikayet Et
    chp ile MHP birbirne uzak değilki. bazen sürece göre birbini öldürüler ama ak parti ve Erdoğan düşmanlığında yada emperyalizm isterse tekrar bir araya gelirler. kardeş gibi olurlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ronaldo eski takımını borçlu çıkardı! Servet değerinde tazminat
 THY ile ilgili dikkat çeken iddia! 20 milyar dolarlık anlaşma imzalanıyor