FOX TV'de Kiraz Mevsimi izle son bölüm

Kiraz Mevsimi son bölüm FOX TV ekranlarına geldi. Kiraz Mevsimi 33. bölümde Öykü ve Ayaz’ı neler bekliyor? İşte cevabı

FOX TV'de Kiraz Mevsimi izle son bölüm
FOX TV'de Kiraz Mevsimi izle son bölüm
GİRİŞ 27.02.2015 09:13 GÜNCELLEME 27.02.2015 09:14

Kiraz Mevsimi 33. bölüm yayınlandı. FOX TV ekranının sevilen dizisi Kiraz Mevsimi dizisinde bu hafta yine heyecan doruklara çıktı. Öykü ve Ayaz neler yaptı? Başrollerinde Özge Gürel, Serkan Çayoğlu, Dağhan Külegeç, Nilperi Şahinkaya rol aldığı dizi reytinglerde üst sıralardaki yerini koruyor. Detaylar ve son bölüm haberimizde...

KİRAZ MEVSİMİ 33.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

KİRAZ MEVSİMİ 32.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ekranların merakla beklediği dizi Kiraz Mevsimi bu hafta yeni bölümü ile 14 Şubat Sevgililer Günü'ne denk geldi.  Yepyeni bir bölümle ekrana gelen Kiraz Mevsimi Öykü ve Ayaz arasındaki aşk macerası izleyiciyi ekrana kilitleyedi. .Dizinin yeni bölümünden ipuçları veren fragman fonda çiftin samimi görüntüleri ile Öykü’nün Ayaz’a olan aşkını dile getirmesiyle başlıyor. Burada en dikkat çeken cümle Öykü’nün Ayaz’a “Artık kalbim gibi aklım da seni hatırlıyor.” demesi.

KİRAZ MEVSİMİ 31.BÖLÜMDE NELER OLDU?

"Beyni anlamak zordur" der doktor. "Bazen beynimiz kaza anında yaşadığı travmayla baş edilmek için unutmayı seçer." Öykü'nün Ayaz'ı unutması beynin bir oyunu mudur? Ayaz yıkılsa da pes etmedi. Aşkını Öykü'ye tekrar hatırlatmak, birbirlerinin kaderi olduklarını kanıtlamak için birlikte yaşadıkları en özel anları yeniden hazırladı. Diğer tarafta Mete geç kaldığı bir aşk için mücadeleye devam etti. Gerçek aşkın sınavı asıl şimdi başladı. Akıl unutabilir her şeyi... Anları siler, anıları, içinde kaybolduğun gözleri, onun kalbini titreten gülüşünü unutabilirsin hatta... Ama kalp unutmaz, sevgi kaybolmaz... Diyen gerçek aşk mı kazandı bu sınavı yoksa yalancı baharlar mı? Ayaz benzeri görülmemiş bir savaşın içinde "Beni seviyorsan hatırla" diye bağırdı. Öykü'nün cevabı ise merak konusu oldu.

Oyuncu Kadrosu:

 
Öykü Acar-Özge Gürel
 

22 yaşında tekstil ve Moda tasarımı bölümü son sınıf öğrencisi güzel, akıllı bir kızdır. Annesi Meral terzilik yaparak evlatlarının geçimini sağlamaktadır. 15 yaşında Cem adında bir erkek kardeşi vardır. Babası, Öykü daha çocukken onları başka bir kadın için terk etmiş ve bir daha geri dönmemiştir. Yaşadığı bu travmadan sonra Öykü’nün herkese özellikle erkeklere güveni sarsılmış ve bu yaşına kadar hiç flörtü olmamıştır. Lise yıllarında tanışıp samimi olduğu şu zamanlarda üniversite arkadaşı olan Emre’nin aşkından bile bir haberdir.Mete’nin kardeşi olan Burcu en yakın dostudur. Öykü yetenekli ,doğal ,yardımsever ve dürüst bir genç kızdır. En büyük hayali ileride başarılı bir modacı olmak ve çocukluğundan beri aşık olduğu Mete ile evlenmektir.
 
 

Ayaz Dinçer-Serkan Çayoğlu
 

27 yaşında yakışıklı, atletik bir yapıya sahip başarılı bir mimardır. Yakın arkadaşı Mete ile bir mimarlık ofisi kurmuş ve kısa zamanda büyük başarılara imza atmıştır. 8 yaşlarında babasını bir trafik kazasında kaybeden Ayaz, annesi Ender’in de işine yönelmesi ve onu ilgisiz bırakması sonucu mutsuz ve zor bir çocukluk geçirmiştir. Onu babaannesi büyütmüştür. Özellikle annesinin babasının ölümünden sonra yaşadığı ilişki ,annesiyle arasını daha da açar . Ukala gibi gözükse de özünde hassas ve duygusal biridir. Dış görünümüne önem veren,lüks yaşamayı seven, eğlenceli ve sosyal biridir. Günü birlik ilişkiler yaşayan, aşka bağlılığa inanmayan biri olmasına rağmen, Öykü'den ilk görüşte hoşlanır. Öykü bugüne kadar tanıdığı bütün kadınlardan farklıdır..

Şeyma Çetin-Nilperi Şahinkaya
 

25 yaşında uzun boylu, düzgün bir fiziğe sahip, güzel bir genç kızdır. Babasından gizli ufak çaplı işlerde modellik yapmaktadır. Öykü ile aynı mahallede yaşar.En büyük hayali zengin biriyle evlenip daha iyi bir hayat yaşamaktır. Kendi çıkarları için her türlü kötülüğü yapabilecek bir yapıdadır. Özellikle erkeklere karşı olduğundan farklı davranarak, onları namuslu, muhafazakar ve evlenilecek iyi bir ev kızı olduğuna inandırır.
 

Mete Uyar-Dağhan Külegeç
 

27 yaşında yakışıklı ,başarılı bir inşaat mühendisidir. Çalışkan ve tuttuğunu koparan biridir. Ayaz’ın tersine ailesine düşkün, evliliğe sıcak bakan ve gelenekçi bir yapıya sahiptir. Orta halli ,ufak bir mahallede geçen çocukluk yıllarından sonra ,babasına yüklü bir miras kalmış ve birden zengin olmuşlardır. Annesi Hülya ev hanımı , babası Namık emekli bir devlet memurudur. Anne ve babası senenin büyük bölümünü yazlıklarında geçirirken, Mete kız kardeşi Burcu ile aynı evi paylaşmaktadır. Ayaz ile lisede başlayan dostlukları iş ortaklığı ile daha da sağlamlaşmış, dosttan öte kardeş olmuşlardır. Zamanla Öykü‘ye duyacağı aşk onu ilk defa Ayaz ile karşı karşıya getirecektir.

 

EN GÜZEL YEMEKLER İÇİN TIKLAYIN

OTOMOBİL PİYASASI İÇİN TIKLAYIN

EN GÜZEL OYUNLAR İÇİN TIKLAYIN

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
CHP kurultayı iptal edilebilir! Delege tezgahı ortaya çıkıyor
Anadolu Alimler Birliğinden seçim açıklaması! İstanbul'a dikkat çekti