Ülkücü gurup ile HDP'liler çatıştı!

Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nu anmak için Erzurum'da bir araya gelen ülkücüler ile HDP'li gurup arasında kavga çıktı.

Ülkücü gurup ile HDP'liler çatıştı!
Ülkücü gurup ile HDP'liler çatıştı!
GİRİŞ 23.02.2015 00:10 GÜNCELLEME 23.02.2015 10:59
Bu Habere 128 Yorum Yapılmış

İzmir'deki Ege Üniversitesi'nde karşıt görüşlü öğrenciler arasında çıkan kavgada öldürülen Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nu anmak için Erzurum'da bir araya gelen ülkücüler, kılınan gıyabi cenaze namazının ardından HDP il binasına doğru yürümek isteyince polis barikatıyla karşılaştı. Burada ülkücü grupla, toplanan yaklaşık 200 HDP'li karşı karşıya geldi. Çıkan arbedede 3 HDP'li yaralandı. HDP'liler, polise taş, sopa ve havai fişek atarken, polis de gruba tazyikli suyla müdahale etti. 

ADIYAMAN'DA DA 2 KİŞİ YARALANDI

Adıyaman’da, İzmir Ege Üniversitesi'nde öğrenciler arasında çıkan kavgada Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun öldürülmesine tepki gösterip HDP ve BDP binalarına yürüyen grup ile partide bulunanlar arasında gerginlik yaşandı. Biber gazı ve basınçlı suyla müdahale edilen gerginlikte 1 polis ve yoldan geçen 1 kadın yaralandı.

 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 128
  • F Ahmet 9 yıl önce Şikayet Et
    başka icraatları yok ki :-D
    Cevapla
  • oğuzhan dolu 9 yıl önce Şikayet Et
    ülkücü kardeşlerim Allah rızası için bu oyunlara gelmeyin gönül gözünüzü açın bi bakın dönen dolaplara oynanan oyunlara muhalefet yine seçime yakın ortalığı karıştırmanın peşinde eskiden sağ sol kavgasıydı şimdi ülkücü kürt kavgası oluşturmak istiyorlar sükûnet lütfen..
    Cevapla
  • ofbafrakurumahmut 9 yıl önce Şikayet Et
    fıratın katilleri her yerde. birileri meydanın boş olmadığını hatırlatmalı. bazen kötek daha büyük sıkıntılardan caydırır
    Cevapla
  • nurullah 9 yıl önce Şikayet Et
    halimize bakın... insanlığa bakın.. bakın da utanın. Birbirimize düşürdüler bizi. Yok hdp yok mhp yok akp .. bırakalım bu parti işlerini de önce bi dönüp aynaya bakalım. Biz neyiz biz kimiz aynı toprağın çocuklarıyız ve hepimiz kardeşiz Müslümanız ama bunu hala kabullenemedik ne yazıkki.. Allah hepimizi hidayet etsin sonumuz selamet olsun..
    Cevapla
  • Amaç ne 9 yıl önce Şikayet Et
    Seçim öncesi ortalığı germek, gerilen ortalığı germek isteyenlere olur
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bahçeli Ferdi Tayfur'la kime mesaj verdi? 'MHP lideri buna çok tepkili'
Batı Çin'den dersini aldı: Türkiye için tarihi fırsat!