Otobüs şoförü kalp krizi geçirmemiş

Sarıyer'de 2 kişinin öldüğü, 8 kişinin de yaralandığı trafik kazasında halk otobüsü şoförünün kalp krizi geçirmediği ortaya çıktı.

Otobüs şoförü kalp krizi geçirmemiş
Otobüs şoförü kalp krizi geçirmemiş
GİRİŞ 23.02.2015 21:26 GÜNCELLEME 23.02.2015 22:37
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Otobüs sürücüsü Fikret Gülbahar’ın hastanedeki tedavisi sürüyor. Kazanın, sürücünün kalp krizi geçirmesi sonucu meydana geldiği öne sürülüyordu. Ancak hastanede yapılan sağlık kontrollerinde Fikret Gülbahar’ın kalp krizi geçirmediği tespit edildi. 

Soruşturmayı sürdüren polis yetkilileri, otobüsün gaz pedalında kilitlenme ihtimali üzerinde durulduğunu, ancak kesin sonucun teknik incelemelerin ardından ortaya çıkacağını belirtti.

YORUMLAR 9
  • prayboy 9 yıl önce Şikayet Et
    süremiyorlar kardeşim otomatik Otobüsü kullanamıyorlar hakim olamıyorlar istediğiniz kadar inceleme yapın
    Cevapla
  • MÜRŞİT 9 yıl önce Şikayet Et
    gaz pedalında kilitlenme de ne demek?!! fren pedalı yokmuymuş?
    Cevapla
  • muratk 9 yıl önce Şikayet Et
    Artı debriyaj pedalı...
    Cevapla
  • refik 9 yıl önce Şikayet Et
    Araç kullanıyorsan trafiğe kapalı alanda ikisine birden basmayı dene bakalım ne oluyor?
    Cevapla
  • Murat Bulat 9 yıl önce Şikayet Et
    Kazada teknik herhangi bir konunun olduğunu düşünmüyorum. Kaldı ki bu araçlar sizin bindiğiniz otomobil gibi değil yüksek güvenlik unsurlarıyla donatılmış araçlar. milyonlarca insanın canı bu araçlara teslim ediliyor. Diyelim ki gaz pedalı takıldı, zaten otomatik araç firene yüklenince vites düşürecek olmadı boşa al vitesi. Firen mi tutmadı bu aracın firenleriyle ilgili bir sıkıntısı olmadığı her halinden belli. Bakalım hangi sebep çıkacak
    Cevapla
  • ??? 9 yıl önce Şikayet Et
    Firma gerekli önlemleri almadıysa dava edilmeli.
    Cevapla
  • mustafa 9 yıl önce Şikayet Et
    Bu kaza KABATAŞ kazasıyla tıpa tıp aynı!!!! Kabataş kazasının raporları, kazanın teknik sebepleri tespit edildi mi? Edildi ise, bir daha olmaması için önlem alındı mı? Bu muhakkak sorgulanmalı! Bu konuda sorumlu olanlardan ivedilikle "savunma" alınmalı! Allah cc korusun çok daha büyük bir faciadan, çok daha fazla onlarca vatandaşımızı kaybetmekten 2. defa daha az zaiyatla kurtulduk... Lütfen yetkili büyüklerimiz bu konuya ciddiyetle yaklasın! Gerekirse, bu konudaki sorumlular adli soruşturmaya tabi tutulsun...Kamuoyu ile paylaılsın lütfen. Rabbim kazadan beladan vatanımızı milletimizi tüm islam alemini korusun muhafaza etsin.Amin.
    Cevapla
  • Abdullah 9 yıl önce Şikayet Et
    "az zayiat" bize göre belki ama o ölen vatandaşlar ve yakınları için..? Ölümlü dünya, hepimiz onu tadacağız ama tedbirlerin alınmasını konusunda bu kadar ucuz olmamalı hayat.
    Cevapla
  • birisi 9 yıl önce Şikayet Et
    Sanırım benzer otobüstü yine, beşiktaş'a rampadan inerken frenleri patlamıştı. Şoför bu araçların frenlerinde sorun var demişti.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Şampiyon hoca Arda Güler'e talip oldu! Real Madrid de sıcak bakıyor
ABD'li devden bomba altın tahmini! Rekor serisi sürüyor