İki üniversitede gergin anlar

Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsü’nde karşıt görüşlü öğrenciler arasında çıkan olaylarda 1 kişi yaralandı.

İki üniversitede gergin anlar
İki üniversitede gergin anlar
GİRİŞ 24.02.2015 18:40 GÜNCELLEME 24.02.2015 19:24
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Kampüs dışına çıkan öğrencileri polis, uzaklaştırdı. Samsun'da ise Fırat Çakıroğlu'nun öldürülmesini protesto eden öğrencilerle güvenlik arasında gerginlik yaşandı.

Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsü’nde öğlen saatlerinde karşıt görüşlü öğrenciler arasında kavga çıktı. Olayda bir öğrenci yaralandı. Polisin müdahalesi sonucu öğrenciler kampüs dışına kaçtı. Karşıt görüşlü öğrenciler bir süre uzaktan birbirlerine laf attı. Olayların tekrar büyümemesi için önlem alan polis, öğrencileri üniversitenin çevresinden uzaklaştırdı.

Kavgada satır kullanıldığı iddiası da ortaya atıldı.
 
Slogan atarak üniversite dışına çıkan iki ayrı grubun tekrar  karşılaşmaması için polis, aralarında barikat oluşturdu. Bir süre daha slogan  atan gruplar, polisin ikazı üzerine dağıldı. Polis, yerleşke ve çevresinde yoğun güvenlik önlemi aldı. 

SAMSUN

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi’nde (OMÜ), yaklaşık 100 kişilik öğrenci grubu,  Hocalı katliamını ve Ege Üniversitesi öğrencisi Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun öldürülmesini protesto etmek için yürüyüş düzenledi.

OMÜ’de bugün Atatürk Kültür ve Kongre Merkezi önünde toplanan bir grup öğrenci, Hocalı katliamı ile Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun öldürülmesini protesto etti. Türk ve Azerbaycan bayrakları ile yürüyen grup, PKK aleyhine de sloganlar attı. 
 

KAYNAK: AJANSLAR
YORUMLAR 8
  • akinci 9 yıl önce Şikayet Et
    La usaklar ne oluyor size okumayami gittiz madem o kadar ozeniyorsunuz daga cikin gerci teror melcisde ama genede okuyun la siz
    Cevapla
  • Orhan 9 yıl önce Şikayet Et
    Bu olaylara Karaşan öğrencilerin hepsini okulardan uzaklaştıracaksın bir dahada almayacaksın bunlar Yüzünden gerçekten okumak İcin gidin Gençler'in hepsi zarar Görüyor korkuyorlar bu iki cabulcu gurup almayacaksın bak Gör bak olay çıkıyormu bir daha ama nerde
    Cevapla
  • İLTERİŞ 9 yıl önce Şikayet Et
    Çapulcu sen ve senin gibilerdir.
    Cevapla
  • garip 9 yıl önce Şikayet Et
    ölen bri gençden ders alınmamış herhalde sağa sola saldıranlar var
    Cevapla
  • S.Gökhan YILMAZ 9 yıl önce Şikayet Et
    sayın yorumcular , olaylardan teröristlerin şehir yapılanması olan KCK ve diğer sempatizanları ne yazık ki AKP dönemi cezalar yeterli olmadığından her yerde olay çıkarabilir olmuş ve adı şanı terörist için tutuklama emri yok ! yazıklar ki ne yazıklar
    Cevapla
  • zeki 9 yıl önce Şikayet Et
    kavga edip biirbirinizi bicaklayin sonrada ak parti diye bagirin,bu arada oktay vuralin yegenide oradami.karsi tarafa bir sorun bakim iclerindemiymis.
    Cevapla
  • mehmet 9 yıl önce Şikayet Et
    Meclisde sizinkiler elele siz dışarda satır satıra
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Abdülkadir Selvi'den ilginç iddia! Özel'in Erdoğan'a teklifi bu olacak
DEM Parti'den skandal Türk bayrağı kararı!