İzmir'e şehit ateşi düştü

Malatya'da, askeri uçağın düşmesi sonucu şehit olan Hava Pilot Yüzbaşı Osman Onur Özkaya'nın İzmir'deki baba ocağına ateş düştü.

İzmir'e şehit ateşi düştü
İzmir'e şehit ateşi düştü
GİRİŞ 25.02.2015 08:10 GÜNCELLEME 25.02.2015 09:56
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Uçak düştüğü haberini televizyondan öğrenen baba Cengiz Özkaya’ya pilot oğlunun şehit haberini Ege Ordu Komutanlığı’nda görevli subaylar verdi. Malatya’da görev yapan Onur Özkaya’nın bir çocuk babası olduğu, eşinin de Malatya’da öğretmenlik yaptığı öğrenildi.

Askeri yetkililer, Hava Kuvvetleri Komutanlığı'ndan emekli Kıdemli  Başçavuş baba Cengiz ile anne Aynur Özkaya'nın Mustafa Kemal Mahallesi'nde  bulunan bir apartmanın 7. katındaki evine gelerek, şehadet haberini verdi. Bu  sırada apartmana büyük Türk bayrağı asıldı. 
 
'UÇAKLARIN ARASINDA BÜYÜDÜ'
 
Şehit Hava Pilot Yüzbaşı Özkaya'nın babası, oğlunda küçüklüğünden beri  havacılık tutkusu olduğunu belirterek, ''Benim uçak bakımcı olmam sebebiyle  uçakların arasında büyüdü. Uçak sevgisi vardı, uçmak istiyordu. Sadece pilot  olmak istiyordu, başka bir isteği yoktu. Artık buraya dönmek istiyordu ama kısmet  olmadı. Bu yıl dönmesini bekliyorduk. Geçen ay geldi, torunumuzun yaşını kutlamak  için de biz gidecektik 3 Nisan'da ama kısmet değilmiş'' dedi. 

YORUMLAR 2
  • HAKAN ERCAN 9 yıl önce Şikayet Et
    allah rahmet eylesin. geride kalanlarına sabırlar versin
    Cevapla
  • misafir 9 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Trabzonspor 10 kişiyle final kapısını araladı
AK Partili Bölük, AKPM'de parlamenterlerin yüzüne söyledi: Seyirci mi kalacağız?