Cenezade sürpriz isim!

Malatya'daki uçak kazasında şehit olan üsteğmen Yasin Atalay, İstanbul'daki cenaze töreniyle toprağa verildi.

Cenezade sürpriz isim!
Cenezade sürpriz isim!
GİRİŞ 26.02.2015 18:09 GÜNCELLEME 26.02.2015 18:09
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Malatya'da eğitim uçuşu sırasında düşen F-4 tipi savaş uçağında şehit olan Üsteğmen Yasin Atalay (28) için İstanbul Üsküdar Selimiye Camii'nde cenaze namazı kılındı. Hava, Deniz, Kara ve Kandarma Komutanlığı'nı temsilen çok sayıda askerin katıldığı törende, şehidin yakınları gözyaşlarını tutamadı. Şehit pilot Yasin Atalay'ın ablası (sağda) ve eşi (sağdan ikinci), güçlükle ayakta durabildi.

11'İNCİ CUMHURBAŞKANI GÜL DE CENAZADE

11'inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Harp Akademiler Komutanı Orgeneral Abdullah Recep, 1.Ordu Komutanı'na vekalet eden Korgeneral Tahir Bekiroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, eski Genel Kurmay Başkanı İsmail Hakkı Karadayı, emekli orgenerallerden Edip Başer de cenazeye katılanlar arasında yer aldı. Yoğun askeri katılımla gerçekleşen törende, namaz öncesi taziyeleri aile adına baba Nihat Atalay kabul etti. 

CENAZEDE SÜRPRİZ İSİM

29 yaşındaki Hava Üsteğmen Yasin Atalay'ın Selimiye Camii'ndeki cenazesine katılanların büyük bölümü muvazzaf subay ve askerlerden oluşuyordu. Silah arkadaşlarına son görevlerini yerine getiren üniformalı askerlerin arasında sivil giyimli biri dikkati çekti. Emekli Orgeneral İsmail Hakkı Karadayı. Cenaze namazı sırasında en önde saf tuttu. Namazı bitip kalabalık dışarı çıktığında arkalarda kaldı. Başından kasketini çıkardı, top arabasına konulan şehide saygı geçişini izledi.. 28 Şubat döneminin Genelkurmay Başkanı Karadayı, top arabasının ardından yürüyen kalabalığın içine karışarak şehidi son yolculuğuna uğurladı.

KAYNAK: AJANSLAR
YORUMLAR 1
  • fatih 9 yıl önce Şikayet Et
    öyle ise yanlarında çalıştırdıkları işçilerin maaşlarını iki katına çıkarsınlar da bir başlangıç olsun
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Öğretmen atamaları ne zaman? Bakan Tekin tarih verdi!
Aliyev planı deşifre ederek 3 ülkeyi işaret etti: Ciddi önlemler almak zorunda kalacağız