Beşiktaş, Liverpool canlı yayın Star TV

Beşiktaş, Liverpool ile karşılaşacak. Mücadele ne zaman hangi kanalda saat kaçta? Beşiktaş, Liverpool canlı yayın Star TV izleyin

Beşiktaş, Liverpool canlı yayın Star TV
Beşiktaş, Liverpool canlı yayın Star TV
GİRİŞ 26.02.2015 20:23 GÜNCELLEME 27.02.2015 08:58

UEFA Avrupa ligi temsilcimiz Beşiktaş 26 Şubat günü 1-0'ın rövanşında Liverpool ile İstanbul'da Atatürk Olimpiyat Stadı'nda seyircisinin önünde karşı karşıya gelecek. Beşiktaş, Liverpool  maçı ne gelişmeleri ve tüm detayları bu sayfada sizlerle olacak.

Beşiktaş, Liverpool canlı yayın Star TV izleyin

Beşiktaş, Liverpool canlı yayın izle

Muhtemel 11'ler;

BEŞİKTAŞ: Cenk, Serdar, Franco, Necip, Opare, Atiba, Veli, Gökhan, Sosa, Olcay, Demba Ba

TEKNİK DİREKTÖR: Slaven Bilic

LİVERPOOL: Mignolet; Toure, Skrtel, Lovren; Allen, Emre Can, Moreno, Ibe, Sterling; Balotelli, Sturridge.
TEKNİK DİREKTÖR: Brendan Rodgers

STAT: Olimpiyat Stadı
HAKEM: Damir Skomina
SAAT: 20.00
YAYIN: STAR TV

Atınç Nukan kulübede başlayacak

Liverpool mücadelesi öncesinde; Ersan’ın cezalı, Milosevic’in sakat ve Sivok’un da Avrupa Ligi listesinde yer almamasından dolayı bu akşam stoper hattında kimin ilk 11’de görev yapacağı konusu, netlik kazandı. İlk etapta bu bölgede son haftaların başarılı ismi Atınç Nukan’a görev vermeyi planlayan Slaven Bilic, genç futbolcunun idmanlarda ağır kalması nedeniyle fikrini değiştirdi. Hırvat hocanın hızlı Liverpool’lu futbolcuların karşısında bu bölgede, Eskişehirspor maçında olduğu gibi daha çabuk olan Necip Uysal’a forma vereceği bildirildi.

Oğuzhan Özyakup 11’den döndü

Siyah-Beyazlılar’ın sol bek hattındaki isimlerden İsmail Köybaşı’nın sakatlığının sürmesi ve Ramon Motta’nın da cezalı olması sebebiyle bu bölgede ilk etapta Atiba’ya forma vermeyi planlayan Bilic, bu kararında değişikliğe gitti. Liverpool’un hızlı hücumcuları karşısında son haftaların başarılı isimleri Atiba-Veli ikilisini bozmamayı planlayan Hırvat hocanın, ara transfer döneminde takıma kazandırılan Ganalı sağ bek Opare’yi bu maç için sola çekeceği öğrenildi. Bilic, 24 yaşındaki oyuncudan hem savunma hem de hücum hattında çok şey bekliyor.

BEŞİKTAŞ HABERLERİ

Liverpool maçı öncesi flaş açıklama!

Beşiktaş doktoru Ertuğrul Karanlık Demba Ba ve Gökhan Töre'nin Liverpool maçında oynayabileceğini açıkladı.

Gökhan Töre ve Demba Ba Beşiktaş'ın şu sıralar gerçekleştirdiği son Liverpool maçı antrenmanında yer aldı.

Kulüp doktoru Ertuğrul Karanlık Demba Ba ve Gökhan Töre'nin Liverpool maçında oynayabileceğini açıkladı.

Liverpool'da büyük deprem! 7 eksik...

Beşiktaş ile karşılaşacak olan Liverpool'da tam 7 oyuncunun çeşitli sebeplerden dolayı kadroya alınmayacağı iddia edildi.

İngiliz basınında yer alan haberlere göre, sakatlıktan yeni dönen Steven Gerrard'ın rehabilitasyon çalışmalarına devam ettiği için İstanbul'da oynanacak olan kritik maçta takımını yalnız bıracak.

Öte yandan kalçasından sakatlığı bulunan Mamadou Sakho, bileğinden sakat olanJordan Henderson ve hasta olan Glen Johnson'ın, yıldız oyuncu Philippe Coutinho ile birlikte Liverpool'un son idmanına katılamadığı belirtildi.

Merseyside temsilcisinin diğer sakat oyuncuları ise şu şekilde; Lucas Leiva, Jose Enrique ve Jon Flanagan.

İKİ İSİM İSTANBUL'A GETİRİLMİYOR!

Öte yandan The Guardian Gazatesi Liverpool muhabiri Andy Hunter ise, Philippe Coutinho ve Jordan Henderson'ın Beşiktaş maçı kadrosuna alınmadığını ve İstabul'a getirilmeyeceklerini açıkladı.

Ayrıca son idmanda A takım ile birlikte çalışan Jordan Lussey, Connor Randall, Jordan Williams, Lloyd Jones ve Brad Smith gibi genç Akademi oyuncularının da kadroya dahil edilmesi beklendiği belirtildi.

Beşiktaş, Liverpool maçı saat kaçta hangi kanalda?

UEFA Avrupa Ligi'nde 26 Şubat Perşembe günü saat 20:00'da başlayacak Beşiktaş-Liverpool maçı Star TV'den yayınlanacak.

Beşiktaş-Liverpool maçının biletleri tükendi

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi 2. Tur rövanşında Liverpool ile 26 Şubat Perşembe günü Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynayacağı maçın biletleri tükendi.

Beşiktaş Kulübü resmi ineternet sitesinden UEFA Avrupa Ligi 2. Tur rövanşında Liverpool ile 26 Şubat Perşembe günü Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanacak maçın biletlerinin tükendiği duyuruldu. Siteden yapılan açıklama şu şekilde;

Atatürk Olimpiyat Stadı kapasitesi ve biletlerin satışa eksik sunulduğu yönünde kamuoyunda yapılan yanlış yorumların önüne geçmek amacıyla bir bilgilendirme yapılması zorunluluğu doğmuştur.
 
Beşiktaşımızın 26 Şubat Perşembe günü Liverpool’u ağırlayacağı Atatürk Olimpiyat Stadı’nın toplam seyirci kapasitesi 79.077’dir.Bu kapasitenin 1.305 kişilik bölümünü Loca-Protokol ve Basın koltukları oluşturmaktadır.
 
İl Güvenlik Kurulu’nun güvenlik amaçlı kararı nedeniyle tribünlerin 4.966 kişilik ilk beş sırası boş bırakılacaktır. Spor 
 
Liverpool maçı için konuk takım taraftarlarına 4.400 koltuk ayrılmıştır. İki takım taraftarlarının arasına güvenlik nedeniyle 2992 kişi kapasiteli bir tampon bölge oluşturulacaktır. Futbol Takımımızın iç saha maçları için 13.856 adet kombine kart satılmıştır. Kulübümüz, yapılan sözleşmeler gereği sponsorlarımıza 2199 kişilik bilet ayırmıştır.
 
Tüm bu uygulamalar sonrası Liverpool maçı için 49.359 bilet satışa sunulmuş ve taraftarlarımızın büyük ilgisi sonucu tükenmiştir.
 
26 Şubat Perşembe günü Liverpool taraftarlarına ayrılan ama satılmayan biletler, Kulübümüz tarafından satışa sunulacaktır. Ayrıca Liverpool taraftarlarının satın almadığı bilet sayısı kadar tampon bölge boş koltuk sayısında da değişikliğe gidilme ihtimali bulunmaktadır. Sponsorlarımıza ayrılan ama Kulübümüze geri dönecek biletler de maç sabahı satışa sunulacaktır. Beşiktaşımızı desteklemek için Liverpool maçına bilet alan taraftarlarımıza teşekkür eder, kamuoyunun bilgisine saygılarımızla sunarız.

Beşiktaş - Liverpool maçına Sloven hakem!

Karşılaşmayı Slovenya Futbol Federasyonu'ndan Damir Skomina yönetecek.

Jure Praprotnik ile Robert Vukan'ın yardımcı hakem olarak görev alacağı karşılaşmanın dördüncü hakemi Andraz Kovacic, ilave yardımcı hakemleri ise Matej Jug ve Slavko Vincic olacak.

Beşiktaş'ın İngiliz takımlarıyla maçları

Beşiktaş'ın Avrupa kupalarında İngiliz takımlarıyla yaptığı maçlar ve sonuçları şöyle:

Sezon

Organizasyon

Maç

Sonuç

1982-83

Şampiyon K. Kupası

Beşiktaş-Aston Villa

0-0/1-3

2000-01

Şampiyonlar Ligi

Beşiktaş-Leeds United

0-6/0-0

2003-04

Şampiyonlar Ligi

Beşiktaş-Chelsea

2-0/0-2

2005-06

UEFA Kupası Grup

Beşiktaş-Bolton Wanderers

1-1

2006-07

UEFA Kupası Grup

Beşiktaş-Tottenham

0-2

2007-08

Şampiyonlar Ligi

Beşiktaş-Liverpool

2-1/0-8

2009-10

Şampiyonlar Ligi

Beşiktaş-Manchester United

0-1/1-0

2011-12

UEFA Avrupa Ligi

Beşiktaş-Stoke City

1-2/3-1

2014-15 Şampiyonlar Ligi eleme Beşiktaş-Arsenal 0-0/0-1
2014-15 UEFA Avrupa Ligi Grup Beşiktaş-Tottenham 1-1/1-0
 

 

Liverpool-Beşiktaş maçına sniper girmiş!

Beşiktaş maçında sahaya giren taraftarın, Afganistan'da savaşan bir keskin nişancı olduğu belirlendi.

Avrupa Ligi'ndeki Liverpool-Beşiktaş maçında sahaya giren taraftarın kimliği ortaya çıktı. Anfield Road'daki maçta yeşil sahaya giren ve savunma bakanlığını protesto eden bir pankart açan kişinin İngiliz ordusu için Afganistan'da savaşan bir sniper (keskin nişancı) olduğu ortaya çıktı.

2012 yılında Afganistan'daki bir helikopter kazasında, arkadaşlarının hayatını kurtardığı için kahraman ilan edildiği belirlenen Luke Huskisson'un Beşiktaş maçındaki eyleminin nedeni de belli oldu. Keskin nişancının, İngiliz askerlerin mental sağlığı ile ordunun yeterince ilgilenmemesine tepki gösterdiği belirlendi.
 
Kendi ruh sağlığı ile ilgili de sıkıntılar Luke Huskisson'a, 2012'de Afganistan'dan döndükten sonra post-travmatik stres bozukluğu teşhisi konulduğu belirtildi. Eski askerin bu hareketi, ülkede konuyla ilgili yeni bir tartışmanın başlamasına neden oldu. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
DEM Parti'den Türk bayrağı ve İstiklal Marşı skandalı! 2 Belediyeye soruşturma başlatıldı
Turistik Diyarbakır Ekspresi ilk seferini yaptı!