Bodrum'da, Erdoğan ve Davutoğlu için doğum gününde iki beste

AK Parti Bodrum İlçe Başkanlığı tarafından Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Başbakan Davutoğlu'nun doğum günü dolayısıyla resimlerinin yer aldığı pasta kesildi, partililerce bestelenen iki şarkı seslendirildi

Bodrum'da, Erdoğan ve Davutoğlu için doğum gününde iki beste
Bodrum'da, Erdoğan ve Davutoğlu için doğum gününde iki beste
GİRİŞ 26.02.2015 20:59 GÜNCELLEME 26.02.2015 20:59

Bodrum'da, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Ahmet Davutoğlu için doğum günü etkinliği düzenlendi.

Doğum günleri 26 Şubat'a denk gelen Erdoğan ve Davutoğlu için AK Parti Bodrum İlçe Başkanlığı'nda, Erdoğan ve Davutoğlu'nun yokluğunda doğum günü programı gerçekleştirildi.

Üzerinde Erdoğan ile Davutoğlu'nun resimlerinin yer aldığı pastanın kesildiği kutlamada, AK Parti İlçe Gençlik Kolları üyelerince bestelenen iki şarkı seslendirildi.

İlk şarkıda, "Sahip çıktın sen hocam, bu ülke ve bu millete, ustamızdan yadigar bu aşk-ı emanete. Sadık olduk biz hocam sana ve bu davaya, binlerce selam olsun Bodrum'dan hocasına" sözleri yer aldı.

İkinci şarkıda ise "Çıktığımız bu yolda yürüyoruz birlikte, kefenimizi giydik, düştük yollara biz de. Hadi fethedelim gönülleri en baştan, siyasetin ustası izindeyiz her yaştan" ifadelerine yer aldı.

Renkli görüntülerin yaşandığı etkinlikte konuşan AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Çiğdem Demiralp, "Bu kutlu davada asla yalnız değilsiniz. Arkadaşlarımızla asla yalnız bırakmayacağız" ifadesini kulandı.

Daha sonra partililere pasta ikram edildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
PKK/KCK'nin Almanya yapılanması sözde sorumlularından Saim Çakmak İstanbul'da yakalandı
Son dakika haberi: Erdoğan'dan Alman gazetecinin sorusuna net cevap: O iş artık bitti