Gebze'de Giresunlular tanışma programı

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Kocaeli Giresun Dernekler Federasyonu tarafından düzenlenen tanışma programına katıldı.

Gebze'de Giresunlular tanışma programı
Gebze'de Giresunlular tanışma programı
GİRİŞ 27.02.2015 16:54 GÜNCELLEME 27.02.2015 16:54

Beylikbağı Ahmet Penbegüllü Kültür Merkezi'ndeki programda konuşan Köşker, Yavuz Selim ve Hürriyet mahallelerindeki 2B arazilerinin TOKİ'den devralındığını belirterek, sorunun kimseyi mağdur etmeden çözüleceğini söyledi.

Köşker, 2B arazilerine ilişkin çalışmaların ülke genelinde olduğu gibi Gebze'de de başladığını ifade ederek, şöyle konuştu:

"Ülke genelinde bu araziler TOKİ'ye devredilmişti. Biz bir çalışma başlattık. Sayın bakanlarımızın, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımızın öncülüğünde TOKİ ile görüşmelerimiz oldu. TOKİ başkanımızla görüşmelerimiz oldu. Buraları TOKİ alanı olmaktan çıkardık. Bu süreç kolay bir süreç değil, 2 yıldan bu yana devam eden çalışmanın meyvesini alacağız inşallah. Çalışmalarımızın yüzde 99'u tamamlandı. Belgeyi alır almaz, bize ulaşınca sizlerle bir araya geleceğiz. Sorunu tamamen ortadan kaldıracağız."

Seçim öncesinde verdikleri sözlerin arkasında olduklarını vurgulayan Köşker, "Tapu tahsis belgeleri olmayanlar da hak sahibi olarak görülecek. Parasını ödeyen yerini alacak. Kimse mağdur olmayacak. Seçim öncesinde de olduğu gibi sizleri kasıtlı olarak, uydurma kulaktan dolma söylentilerle huzursuz etmeye çalışanlara itibar etmeyin. Hep beraber bu işi çözeceğiz inşallah" değerlendirmesinde bulundu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
TÜİK son verileri paylaştı! Hangi ilin nüfusu ne kadar oldu...
Şimşek: Yabancı ilgisi somut kaynak girişine dönmüş durumda