Şehit eşinin sözleri yürekleri dağladı

Kabil'de şehit olan Uzman Çavuş Adem Şengül’ün eşi Nurgül Şengül eşinin naaşı karşısında göz yaşlarına boğuldu.

Şehit eşinin sözleri yürekleri dağladı
Şehit eşinin sözleri yürekleri dağladı
GİRİŞ 27.02.2015 17:31 GÜNCELLEME 27.02.2015 17:47
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Afganistan’ın başkenti Kabil’de bomba yüklü araçla düzenlenen saldırıda şehit olan Piyade Uzman Çavuş Adem Şengül’ün(38) cenazesi Samsun’a getirildi. Sedye üzerinde eşinin naaşını karşılaşan Nurgül Şengül, “Karşında dik duruyorum aşkım” dedi.

Afganistan’daki Kıdemli Sivil Temsilcisi Büyükelçi İsmail Aramaz’ı almak üzere Kabil’deki Türk Görev Kuvvet Komutanlığı’ndan Türkiye Büyükelçiliği’ne gelen iki zırhlı araca, yol kenarında duran bomba yüklü bir araçla düzenlenen saldırıda şehit olan Piyade Uzman Çavuş Adem Şengül’ün naaşı saat 15.20’de askeri uçakla Samsun-Çarşamba Havalimanı’na getirildi.

Şehidin naaşının gelişinde şehidin annesi ve babası ayakta durmakta güçlük çekerken, şehidin eşi Nurgül Şengül ise sedye ile havaalanına gelebildi. Türk Hava Kuvvetleri’ne ait bir uçakla Samsun’da gelen Şehit Adem Şengül’ün naaşı İlkadım Belediyesi ait cenaze aracına konuldu. Şehidin eşi Nurgül Şengül ise sedyeden kalkarak “Karşında dik duruyorum aşkım” diye konuştu.

Şehit Adem Şengül’ün naaşı cenaze namazının kılınacağı Büyük Cami’ye götürüldü.

Havalanındaki karşılamaya Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ve eşi Eda Kılıç, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri ile askeri erkan katıldı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 1
  • bayan 9 yıl önce Şikayet Et
    Allahım yardımcın olsun. :( Başınız sağolsun. allahım size sabır versin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsmail Saymaz: Bir binayı almayı beceremeyenlere iktidarı teslim ederler mi?
Başkan Erdoğan'dan dev operasyon sinyali: Sınırımız komple garanti altına alınacak