28 Şubat'ın 18'inci yılı

Memur-Sen Bursa İl Temsilcisi Vekili Sarıgül: "28 Şubat süreci Türkiye tarihinin en karanlık dönemidir"

28 Şubat'ın 18'inci yılı
28 Şubat'ın 18'inci yılı
GİRİŞ 28.02.2015 14:26 GÜNCELLEME 28.02.2015 14:26

Memur-Sen Bursa İl Temsilcisi Vekili Mustafa Sarıgül, "28 Şubat süreci Türkiye tarihinin en karanlık dönemidir" dedi.

Sarıgül, düzenlediği basın toplantısında, 28 Şubat süreci ile milletin bin yıllık medeniyet değerlerinden koparılması ve nesillerin köklerinden habersiz yetiştirilmesi için düşmanca tutum takınıldığını söyledi.

28 Şubat karanlığında yapılan ekonomik tahribatın yanında asıl tahribatın değerler üzerinde gerçekleştirildiğini ifade eden Sarıgül, şöyle konuştu:

"28 Şubat karanlığında gerçekleştirilen yolsuzluklar, usulsüzlükler, hortumlamalarla milletin bütün bir maddi varlığı tarumar edilerek ekonomik yönden tahribat yapılmıştır. Ancak asıl tahribat değerler üzerinde gerçekleştirilmiştir. Milletimizin bin yıllık medeniyet değerlerinden koparılması ve nesillerin köklerinden habersiz yetiştirilmesi için düşmanca tutum takınılarak; hak, hukuk, adalet gibi kavramların ayaklar altına alındığı uygulamalara imza atılmıştır. 28 Şubat süreci Türkiye tarihinin en karanlık dönemidir."

Sarıgül, 28 Şubat darbecilerinin bugün yargı önünde olduğunu belirterek, "Milyonlarca insanı etkileyen bir antidemokratik hareketi gerçekleştirenler yargı önünde ibretlik bir cezaya çarptırılmalıdır" ifadelerini kullandı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı! Açık kapı bıraktı
Şili Meclisi'nde skandal! Türkiye'den sert tepki: Yok hükmünde!