Of’un düşman işgalinden kurtuluşu

Of’un düşman işgalinden kurtuluşunun 97. yılı düzenlenen törenlerle kutlandı.

Of’un düşman işgalinden kurtuluşu
Of’un düşman işgalinden kurtuluşu
GİRİŞ 28.02.2015 16:00 GÜNCELLEME 28.02.2015 16:00

Kutlama programı Hükümet Konağı önünde Atatürk Anıt'ına çelenklerin sunulması ile başladı.

Of Belediyesi salonundaki programa Kaymakamı Eren Arslan, Garnizon Komutan Vekili Hakan Aygül, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, daire amirleri, siyasi partilerin ilçe başkanları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, okul müdürleri ve öğrenciler katıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu, bakanlar, milletvekilleri ve belediye başkanlarının kutlama mesajlarının okunmasının ardından, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu günün anlam ve önemini belirten konuşma yaptı.

Kurtuluş etkinlikleri kapsamında ortaokul ve liseler arasında düzenlenen şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilerin şiir ve kompozisyonlarını okumasının ardından Of’un yetiştirdiği tarihçi ve eğitimci yazar Haşim Albayrak, "Of Direnişi" konulu konferans verdi.

Program, ödül töreni ile sona erdi. Şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere Kaymakam Arslan, Garnizon Komutan Vekili Aygül ve Belediye Başkanı Sarıalioğlu tarafından çeşitli ödüller verildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Son dakika: MEB 81 il valiliğine yazı gönderdi! 1 Nisan'da okullar tatil olacak mı?
Türk savunma sanayiinin ihracat başarısı Çin'in gündeminde