Ahmedinejad Türkçe şiir okudu

İran eski Cumhurbaşkanı Mahmud Ahmedinejad, Esenyurt’ta düzenlenen bir programda Türkçe şiir okudu.

GİRİŞ 01.03.2015 11:23 GÜNCELLEME 01.03.2015 11:39
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

İran eski Cumhurbaşkanı Mahmud Ahmedinejad, şair Şehriyar’ın “Haydar Babaya selam” adlı şiirini Türkçe okudu. Alkış yağmuruna tutulan Ahmedinejad, “Sizler benim kalbimdesiniz” dedi.

Merhum Başbakan Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın vefatının yıl dönümü nedeniyle Türkiye’ye gelen İran eski Cumhurbaşkanı Mahmud Ahmedinejad, Esenyurt’ta Hz. Zeyneb’in doğum günü dolayısıyla düzenlenen konferansa katıldı. Burada yaptığı konuşmalarda birlik ve beraberlik vurgusu yapan Ahmedinejad, tüm Müslümanların bir olarak dünya meselelerinin çözümünde etkili olacağını belirtti.

Türkçe bilmenin mutluluğuna ulaşamadığını belirten Ahmedinejad, Şair Şehriyar’ın “Haydar Babaya selam” şiirini Türkçe okudu. Türkçe olarak “Sizler benim kalbimdesiniz” diyen Ahmedinejad’ı katılımcılar ayakta alkışladı.

YORUMLAR 2
  • metin 9 yıl önce Şikayet Et
    bu türkiye sevgisi nerden geldi ne değişti acaba.ahmedinejad zamanında deilmiydi bakanları türkiyeyi tehdit eden, ve de doğalgaza kuruş indirim yapmayan...
    Cevapla
  • Fatih 9 yıl önce Şikayet Et
    Olmaz ya müslüman insanin öyle dogum günü partileriyle isi olmaz yazik bide Milli Görüscü olacaksiniz, siz ilk önce Erbakan ve Erdogan hocami anlayin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ebu Ubeyde: “Düşman Gazze'nin kumlarına saplanmış durumda”
Rusya'dan S-500 açıklaması! Tarih verdiler