Yalova'dan kısa kısa

AK Parti Yalova Milletvekili Temel Coşkun, 28 Şubat'ın hafızlarda ve Türkiye tarihinde kara bir leke olarak asla unutulmayacağını bildirdi.

Yalova'dan kısa kısa
Yalova'dan kısa kısa
GİRİŞ 01.03.2015 12:41 GÜNCELLEME 01.03.2015 12:41

Coşkun, yaptığı açıklamada 28 Şubat 1997 yılında milli iradeye yönelik yapılan post modern darbenin artık geride kaldığını söyledi.

28 Şubat'ın darbe olduğunu ama yumuşatılarak adına "post modern darbe" dendiğini belirten Coşkun, "Askerin, yargının, sivil toplum kuruluşlarının ve daha bir takım açık ve gizli şer güçlerinin demokrasiye, hak ve özgürlüklere, Müslümanların inanç ve yaşayışlarına savaş açtıkları, halkın iradesiyle seçilmiş hükümeti düşürmek için her türlü korkuyu ve komployu tezgahladıkları bir süreçti bu süreç. Milletin milli ve manevi değerlerine kast eden, birliği ve bütünlüğü tehdit eden içeride art ve kötü niyetli, dışarıda dış mihraklar ve ülkemizin karşıtı güç odaklarının ürünü 28 Şubat ve 28 Şubatçıları milletimiz tarihe gömdü. 28 Şubat maalesef hafızlarımızda ve tarihimizde kara bir leke olarak asla unutmayacağımız bir tarih olarak yer edindi" diye konuştu.

Fevziye Yağlı Güreşleri toplantısı

Altınova Kaymakamı Nurullah Kaya, Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan ve Fevziye Köyü Muhtarı Necmi Yüksel'le beraber Fevziye Yağlı Güreşleri'nin organizesi için toplantı yaptı.

Kaya, kaymakamlıkta düzenlenen toplantıda Fevziye Yağlı Güreşleri'nin 23 Mayıs'ta düzenleneceğini söyledi.

Bu yıl güreşlere 25 güreşçinin katılacağını belirten Kaya, "109 yıldır düzenlenen Fevziye Yağlı Güreşleri bölgemizin tanıtımı için büyük öneme sahip. Ayrıca Altınova Hersek Köyü Güreşleri ve Kaytazdere Güreşleri ile bölgemiz güreşe doyacak" diye konuştu.

Daha sonra Fevziye Yağlı Güreşleri için yapılacak çalışmalar görüşüldü.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Turgut Altınok, Mansur Yavaş'ın Londra'da PKK destekçisiyle görüşmesine tepki gösterdi
Ajandan, Komedyene... İşte Dünya liderlerinin siyasetten önceki meslekleri!