Divriği'de "Dostluk ve Dayanışma Gecesi"

CHP Divriği İlçe Başkanlığı tarafından "Dostluk ve Dayanışma Gecesi" düzenlendi

Divriği'de "Dostluk ve Dayanışma Gecesi"
Divriği'de "Dostluk ve Dayanışma Gecesi"
GİRİŞ 01.03.2015 21:14 GÜNCELLEME 01.03.2015 21:14

CHP Divriği İlçe Başkanlığı tarafından "Dostluk ve Dayanışma Gecesi" düzenlendi.

Taşbaşı Sosyal Tesislerinde düzenlenen gecede açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Hüsamettin Kırkayak, katılımcılara teşekkür ederek, yürütülen faaliyetler hakkında bilgi verdi.

CHP Sivas Milletvekili Malik Ecder Özdemir, "Kardeş Belediyecilik Projesi" hakkında bilgi verdi. Özdemir, büyükşehir belediyeleri ile Anadolu'da ekonomik anlamda geri kalmış belediyeler arasında kardeş belediyecilik anlayışını oluşturarak geri kalmış belediyeleri destekleyeceklerini dile getirdi.

Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü ise Divriği belediyesi ile kardeş belediye olduklarını ve bundan şeref duyduklarını ifade ederek, şöyle konuştu:

"Şişli Belediyesi imkanları daha fazla olan bir ilçe. İstediğiniz taktirde yardımlarımızı esirgemeyeceğimizi bildirmek istiyorum. Önümüzdeki dönem meclis toplantısında Divriği kardeş ilçe olarak kabul edilecek. Biliyorsunuz İstanbul'da en yüksek nüfus Sivaslı. Dolayısıyla en yüksek oy veren Sivaslı oluyor. Seçimlerde tek yürek olarak birlikte mücadele vermemiz lazım."

Etkinlikte, Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak, Sivas İl Başkanı Ahmet Turan Temel ile Divriği Belediye Başkanı Hakan Gök de konuşma yaptı.

Konuşmaların ardından Divriği Belediye Başkanı Gök, Şişli Belediye Başkanı İnönü ve Avcılar Belediye Başkanı Benli'ye plaket takdim etti.

Program yerel sanatçıların seslendirdiği türkülerle devam etti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Fenerbahçeli eski yıldız, 'oruç' açıklamasıyla gönülleri fethetti!
Hamas’la ilgili en vahim iddiaydı! ‘Toplu tecavüz’ iftirasını İsrail de yalanladı