Yalnız yaşayan kadın evinde ölü bulundu

İstanbul'da evinde yalnız yaşayan 41 yaşındaki bir kadın, elleri ve ayakları bağlı, kafasına poşet geçirilmiş vaziyette ölü bulundu.

Yalnız yaşayan kadın evinde ölü bulundu
Yalnız yaşayan kadın evinde ölü bulundu
GİRİŞ 01.03.2015 22:23 GÜNCELLEME 01.03.2015 23:03
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgiye göre olay, dün gece Selimpaşa Araptepe mevkii 3332. Sokak üzerinde meydana geldi. Kumburgaz’da bir veterinerde çalıştığı öğrenilen 41 yaşındaki Şölen Doğan'dan haberalamayan yakınları, durumu polise bildirdi. Polis ve çilingir marifetiyle kapının açılmasıyla Doğan, elleri ve ayakları bağlı, kafasına poşet geçirilmiş vaziyette bulundu. Hemen olay yerinesağlık ekipleri çağrıldı.

Sağlık ekipleri, Doğan'ın öldüğünü tespit etti. Şüpheli ölüm üzerine olay yerine İstanbul Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro ekipleri gelerek detaylı araştırma yaptı. Kadının cenazesi ölüm sebebinin tespiti için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.

YORUMLAR 11
  • ali 9 yıl önce Şikayet Et
    idam yok ne olacaktı zaten artacak bu zulümler.Ancak kendilerinden bir yakınına böyle bir zarar gelince hemen idam diyecekler.Durun bakalım sıra kimde acaba...
    Cevapla
  • yss 9 yıl önce Şikayet Et
    Ne olduk yahu..
    Cevapla
  • mehmet 9 yıl önce Şikayet Et
    Suc oranlarinin en dusuk oldugu yer bati. Japonya dinsiz bir ulke ama en az suc orani ordadir dunyada. insani insan yapan egitimdir . Baskilarin oldugu yerde bu olaylar daha cok olur.
    Cevapla
  • öyle demeyin 9 yıl önce Şikayet Et
    halkın refahı arttı herşey çok iyi.
    Cevapla
  • samet akcan 9 yıl önce Şikayet Et
    pisikolojik sağlık alanında çok büyük reformlar gerekiyor. böyle şeyleri yapan insanlar sağlıklı beyinler olamazlar. mesela askeri operasyonlarda görev almış insan tipleri topluma nasıl geri kazandırılıyor? yoksa gördükleri cesetlermi bu tip olayları tetikliyor. herkezin doktoru var bu ülkede. devlet herkeze özel psikologda tahsis etmeli yoksa durum kötüye gidiyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
7 ilde DEAŞ operasyonu: 23 gözaltı
Sırrı Sakık TBMM bahçesinde PKK terörünü kutsadı! Önder Aksakal'dan efsane yanıt