Cizre'ye 500 kişilik Çevik Kuvvet

Çözüm sürecine rağmen PKK'ya bağlı bir grubun Cizre'de olayları tırmandırması Emniyet Genel Müdürlüğü'nü harekete geçirdi.

Cizre'ye 500 kişilik Çevik Kuvvet
Cizre'ye 500 kişilik Çevik Kuvvet
GİRİŞ 02.03.2015 09:47 GÜNCELLEME 02.03.2015 09:54
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

İlk olarak terör, istihbarat ve toplumsal eylemler konusunda uzman Emniyet Müdürü Celal Sel'i Şırnak'a İl Emniyet Müdürü olarak atadı. Seçim öncesi derin yapıların Cizre üzerinden provokasyona devam edecekleri bilgisi üzerine polis çok önemli bir adım atmaya hazırlanıyor.

SEÇİM SONUNA KADAR GÖREV YAPACAKLAR
Sokakları savaş alanına çeviren örgütün eylemlerine karşı İstanbul, İzmir ve Ankara Çevik Kuvveti'nden 500 polis Cizre'ye gönderiliyor. Toplumsal olaylar konusunda uzman ve eğitimli personel olan İstanbul, Ankara ve İzmir Çevik Kuvvet personeli olaylar öncesi ve sonrası denetimlerini sokaklarda sürdürecek. 500 polis seçim sonuna kadar bölgede güvenliği sağlayacak.

YORUMLAR 24
  • ömer 9 yıl önce Şikayet Et
    Ama dinsiz imansız değiliz olmakta istemiyoruz. Onun için bölgede pkkya karşı cevap verebilen tek güç hizbullah ve mensuplarıdır. Hizbullah 10 yıldır silah kullanmadı daha da kullanmaz inş. 90 öncesi gibi yine halkın dini inancı pekişsin çocukları ahlaksızlık bataklığında kalmasın diye çalışmaya devam edecek inş.
    Cevapla
  • ömer 9 yıl önce Şikayet Et
    ++Domuz bağı diye bir işkencenin bizi tanıyanların bizim yapmadığımızı iyi bildiği halde fethullahçılar ve PKK'nın nasıl reklam malzemesi yaptığınıda hepiniz gördünüz. tutuklu yüzlerce mensubunun dosyasında sadece camide izinsiz Kur'an-ı Kerim dersi vermek, örgüt adına taziye ziyareti örgüt adına filistin sergisi gibi sudan bahanelerle idama mahkum edildiklerini ergenekon ve paralel yapı davalarında gördük. Artık lütfen elinizi başınızın arasına koyup tekrar düşünün. Biz bu bölgenin yerli halkıyız. ++
    Cevapla
  • ömer 9 yıl önce Şikayet Et
    Değerli batıdaki müslüman kardeşler. Güneydoğu insanı herşeyden önce 90'lı yıllarda güneydoğuda nasıl bir oyunun oynandığını herkesten iyi bilir. Nasıl bir zulümle müslümanlara saldırıldığını ya ölüm ya tecrit diye nasıl boyun eğdirilmek istenildiğini iyi biliriz. 2000'li yıllarda mezar ev hikayeleri ile nasıl bir sürek avı yapıldığının ve bunun fethullah'çı güçler tarafından nasıl organize edildiğinide biz 15 yıl önce çok iyi biliyorduk ama etraftakilere söylediğimizde garipseyip tersliyorlardı. ++
    Cevapla
  • Fasa fiso 9 yıl önce Şikayet Et
    Bu zamana kadar durulması hata. Bu ne basiretsizliktir arkadaş hendek kazmalar bilmem ne. 1000 kişi gönderin.
    Cevapla
  • Barış Güzel 9 yıl önce Şikayet Et
    Barış güzel ama bunlarla zor. Provokatörlere göz yumulmazsa sıkıntı olmaz. Genel bölge halkıda huzur istiyor artık. Devlet temizlemeli bumikropları artık. yaya müdahale ve gözaltı şart.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Adli tıp raporları ortaya çıktı! Katilleri başıboş köpekler
İspanya, 4 ülke ile aynı anda Filistin devletini tanımayı planlıyor