AK Parti Edirne İl Başkanı Sezen:

"Bakanımızın (Sağlık Bakanı Müezzinoğlu) gönlü Edirne’de ama yüzde veya binde 1 ihtimal de olsa bir başka yerden milletvekili adaylığı söz konusu olabilir"

AK Parti Edirne İl Başkanı Sezen:
AK Parti Edirne İl Başkanı Sezen:
GİRİŞ 02.03.2015 12:35 GÜNCELLEME 02.03.2015 12:35

AK Parti Edirne İl Başkanı Rafet Sezen, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun milletvekili adaylığına ilişkin, "Bakanımızın gönlü Edirne’de ama yüzde veya binde 1 ihtimal de olsa bir başka yerden milletvekili adaylığı söz konusu olabilir" dedi.

Sezen, bir gazetecinin sorusu üzerine, Bakan Müezzinoğlu'nun Edirne'yi çok sevdiğini belirtti.

Kimin nereden milletvekili adayı olacağı konusunda en son kararı genel merkezlerinin, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun vereceğini ifade eden Sezen, şöyle konuştu:

"Bakanımızın, gönlü Edirne’de ama yüzde veya binde 1 ihtimal de olsa bir başka yerden milletvekili adaylığı söz konusu olabilir. Genel merkezimizin, Başbakanımız Davutoğlu'nun verdiği karara saygı göstermek durumundayız. Bakanımızın bir dönem daha Edirne'den aday olması kente çok faydalı olacaktır. Ben bu konuda ısrarıma devam ediyorum. Başbakanımız'a da ikili görüşmemde bunu ifade ettim. Sayın Müezzinoğlu'nun Edirne'den kopacağını sanmıyorum. Bakanlığa devam edecek. Bu olmasa da Edirne'ye hizmete devam edecektir diye düşünüyorum."

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Türkiye'de bir ilk! TCG İstanbul göreve bir ay sonra göreve hazır...
5 ayda yüzde 200 zamlandı: İstanbul 'kanatsız' kaldı!