Yeşilay Haftası

Gümüşhane Valisi Yavuz, mesaj yayımladı

Yeşilay Haftası
Yeşilay Haftası
GİRİŞ 02.03.2015 12:57 GÜNCELLEME 02.03.2015 12:57

Gümüşhane Valisi Yücel Yavuz, "Yeşilay Haftası" dolayısıyla mesaj yayımladı.

Yavuz, mesajında, zararları açıkça bilinmesine rağmen, alkol, sigara ve uyuşturucu maddelerin toplumda yıkıcı ve zararlı etkilere sebebiyet verdiği gibi ülke ekonomisinde de büyük kayıplara neden olduğunu ifade etti.

Sağlıklı bir toplumun oluşturulmasında, çocuklar ve gençler başta olmak üzere toplumdaki bütün bireylerin zararlı maddelere ulaşmasını önlemenin, tüm toplumun görevi olduğunu, Yeşilay Derneğinin de çeşitli kişiler ve kuruluşlarla işbirliği içinde başarılı çalışmalar yaptığını belirten Vali Yavuz, şunları kaydetti:

"Unutulmamalıdır ki bu konuda en etkili çözüm aile içinde verilen eğitimle olacaktır. Çocukları bu zararlı maddelerden uzak tutmak ve bilinçlendirip korumak, ailelerin en başta gelen görevlerinden olmalıdır. Bu mücadelede ulusal ve yerel medya yetkilileri de yapacakları sorumlu ve eğitici yayınlarla Yeşilay Derneğinin ve ailelerin en büyük destekçisi olacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle zararlı alışkanlıklar konusunda toplumda bilinç ve farkındalık oluşturmak için gayret gösteren Yeşilay Derneği başta olmak üzere bütün sivil toplum kuruluşlarına çalışmalarında başarılar diliyor, tüm Gümüşhaneli vatandaşlarımızın Yeşilay Haftası'nı kutluyorum."

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Menzil Cemaati'nden 'yerel seçim' kararı!
Yerel seçimler dünya basınında: Başa baş bir yarış