Çorum'da "Aile Eğitim Programı" faaliyetleri

Ccedil;orum'da sağlıklı, mutlu, müreffeh ve güçlü ailelerin oluşturulması amacıyla başlatılan aile eğitim programı kapsamında Şubat ayında 228 kişiye seminer verildiği bildirildi.

Çorum'da "Aile Eğitim Programı" faaliyetleri
Çorum'da "Aile Eğitim Programı" faaliyetleri
GİRİŞ 02.03.2015 14:26 GÜNCELLEME 02.03.2015 14:26

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Aile ve Toplum Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından sağlıklı, mutlu, müreffeh ve güçlü ailelerin oluşturulması amacıyla hazırlanan aile eğitim programı kapsamında verilen seminerlerin devam ettiği belirtildi.

Çorum'da da eğitimlerin yaygınlaştırılması amacıyla yürütülen çalışmaların aralıksız sürdüğü ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"İlimizde de eğitimler tüm hızıyla devam etmektedir. 2014 yılı içerisinde Aile Eğitim Programı Formatörü Ahmet Yakut'un koordinesinde, başta Çorum Belediyesi Kadın Kültür ve Sanat Merkezleri ile ilçelerdeki okullar ve Kur'an kursları olmak üzere ayrı ayrı seminer programları düzenlenmiştir. Seminerlerimiz 2015 yılında da farklı konular ve mekanlarda devam etmektedir. Şubat ayı içerisinde Kur'an kursları ve kadın kültür merkezlerinde iktisat, iletişim, beden dili, stres ve öfke ile başa çıkma konularındaki seminerlere 228 kişi katılmıştır."

Açıklamada, sağlıklı, mutlu, müreffeh ve güçlü ailelerin oluşturulması amacıyla yapılan planlama doğrultusunda eğitim çalışmalarının devam edeceği ifade edildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Gelibolu Yarımadası'ndaki Yeni Zelanda Anıtı'nda anma töreni düzenlendi
Demirkubbe'den eksiği yok diyerek açıkladı: işte Türkiye'nin Gökkubbesi!