Muhasebeciler Haftası

Bilecik Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Kıral: "Taleplerimiz ve beklentilerimiz kamu maliyesinin ve ekonomimizin daha da güçlenmesi, işletmelerimizin gelişmesi, ülkemizin ve insanlarımızın refah seviyesinin yükselmesi içindir"

Muhasebeciler Haftası
Muhasebeciler Haftası
GİRİŞ 02.03.2015 16:38 GÜNCELLEME 02.03.2015 16:38

Bilecik Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Süleyman Kıral, "Taleplerimiz ve beklentilerimiz kamu maliyesinin ve ekonomimizin daha da güçlenmesi, işletmelerimizin gelişmesi, ülkemizin ve insanlarımızın refah seviyesinin yükselmesi içindir" dedi.

Cumhuriyet Meydanı'nda "Muhasebeciler Haftası" kapsamında düzenlenen etkinlikte konuşan Kıral, meslek mensuplarının haftasını kutladı.

Mesleki sorunların bir an önce çözüme kavuşması gerektiğini ifade eden Kıral, şöyle konuştu:

"Muhasebecilik mesleğinin köklü bir geçmişi var. Odalarımız kamu yararına, sürekli yüksek kalitede hizmet sağlayan standartlarla, muhasebe ve denetim mesleğinin dünyadaki gelişmelere paralel olarak ilerletilmesi ve geliştirilmesi için çalışmakta. Gerek stajyerlerimizin ve meslek mensuplarımızın eğitimi noktasında gerekse mesleğin uygulanmasına yönelik üzerine düşen sorunların çözümü konusunda büyük bir özveri ile çalışmaktadır. Taleplerimiz ve beklentilerimiz kamu maliyesinin ve ekonomimizin daha da güçlenmesi, işletmelerimizin gelişmesi, ülkemizin ve insanlarımızın refah seviyesinin yükselmesi içindir. Muhasebe ve denetim mesleğinin mensupları olan bizler, sürekli ertelenen ve büyüyen sorunlarımızın artık çözülmesini istiyoruz."

Etkinliğin ardından Kıral ve beraberindekiler, Defterdar Mustafa Şahin'i ziyaret etti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Erdoğan öncülük etti! Türk siyasetinde yeni bir sayfa açıldı
Barbados, Filistin'i devlet olarak tanıdı