Erkek kuaföründe "kadına yönelik şiddet" sergisi

Eskişehir'de, kadına yönelik şiddete dikkati çekmek için bir erkek kuaföründe fotoğraf sergisi açıldı

Erkek kuaföründe "kadına yönelik şiddet" sergisi
Erkek kuaföründe "kadına yönelik şiddet" sergisi
GİRİŞ 03.03.2015 12:58 GÜNCELLEME 03.03.2015 12:58

Eskişehir'de kadına yönelik şiddete dikkat çekmek için bir erkek kuaföründe, "Emeklerin karşılığı şiddet olmamalı" konulu fotoğraf sergisi açıldı.

Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında bir erkek kuaföründe düzenlenen sergi için bir araya gelen kuaförler adına konuşan Eskişehir Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Fethi Özkara, kadınlara yönelik şiddete tepki göstermek amacıyla toplandıklarını söyledi.

Sergilenen fotoğraflar ve dağıtılan tişörtlerle kadınlara karşı yapılan şiddetle ilgili farkındalık oluşturmayı hedeflediklerini ifade eden Özkara, şöyle konuştu:

"Kadınlarımızın şiddete maruz kalmamaları adına elimizden gelen her şeyi yapacağız. Burada emekçi kadınlarımızın sergisini açtık. Kadınlarımız, annemiz, bacımız ve kadınlarımız şiddetle kesinlikle maruz kalmamalı. Şiddet yapan ellerin kırılması lazım. Kadınların şiddete maruz kalmamaları adına yapılan etkinlik çok önemli. Biz buradan Türkiye'ye bir ses duyurmak istiyoruz. Artık kadınlarımıza el kalkmasın. O güzel insanlarımıza el kaldırmak yerine bir çiçek, bir gül yetecektir. Emekçi kadınlarımızın değer yargılarını hep beraber yüreğimizde hissedelim."

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı! Açık kapı bıraktı
Ahmet Hakan yazdı: Erdoğan, Fatih Erbakan'ı neden çay sohbetine davet etmedi?