Adana Büyükşehir Belediyesi yeni aldığı araçları tanıttı

Büyükşehir Belediyesinin aldığı 52 araç düzenlenen törenle hizmete girdi.

Adana Büyükşehir Belediyesi yeni aldığı araçları tanıttı
Adana Büyükşehir Belediyesi yeni aldığı araçları tanıttı
GİRİŞ 03.03.2015 14:19 GÜNCELLEME 03.03.2015 14:19

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Uğur Mumcu Meydanındaki törende, 2015 yılının Adana'nın yılı olacağını, kamu ve merkezi yönetimlerle işbirliği içerisinde çalışmalara devam edeceklerini belirtti.

Bugün 13,5 milyon liraya alınan 52 adet yüksek teknoloji ürünü aracı vatandaşların hizmetine sokacaklarını ifade eden Sözlü, konuşmasına şöyle devam etti:

''52 yeni araç bugün hizmete giriyor. Bunların içinde binek araçlar yok. Tamamı hizmet araçlarıdır. İnsan hayatını kurtarmaya, yaşamı daha kaliteli hale getirmeye yönelik, yüksek teknoloji ürünü araçlar. Büyükşehir yasasıyla Adanamızın sınırlarına dahil olan ilçelerimizin de itfaiye merkezlerine en azından birer adet araç düşünülüyor. Her bir araçtan en yüksek verimi temin etmeye çalışıyoruz. Önümüzdeki ay teslim edilecek ve ilk etapta 20 adet otobüsü ve yeni iş makinelerini belediyemize kazandıracağız. Bizim için insan hayatı önceliklidir. İtfaiye araçları ve personel yerinde duruyor gibi görünür ama bir olayda onların varlığı ve işlerini iyi yapması can kurtarır. Adana itfaiyesi dinamik ve zamanında müdahale edebilen bir yapıya sahip. Orman yangınlarında da kamu dayanışmasını artırmak üzere bir yapılanma içinde olacağız.''

Sözlü, göreve başladıkları günden bu yana yapılan hizmetler hakkında bilgi verdi.

Törende Adana Büyükşehir Belediyesi Makine İkmal Bakım ve Onarım Daire Başkanı Murat Yaren'de bir konuşma yaptı.

Konuşmaların ardından alınan araçlar hizmete girdi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri belli oldu
WhatsApp'a ağır suçlama! Şoke eden Gazze iddiası