CHP Genel Başkan Yardımcısı Ağbaba'dan mahalle ziyaretleri

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Malatya'da mahallelilerle bir araya geldi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ağbaba'dan mahalle ziyaretleri
CHP Genel Başkan Yardımcısı Ağbaba'dan mahalle ziyaretleri
GİRİŞ 03.03.2015 14:24 GÜNCELLEME 03.03.2015 14:24

CHP İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Ağbaba, partisince gerçekleştirilecek ön seçim öncesi Hacı Abdi, Şeyh Bayram ve Cumhuriyet Örnek Köy mahallelerini gezerek, vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi, çalışmalarını anlattı.

Ziyarette konuşan Ağbaba, milletvekilliği süresince gece gündüz çalıştığını belirterek, Malatya'nın sorunlarını her platformda dile getirdiğini aktardı. Partililerin bu süreçte kendisine verdiği desteğe değinen Ağbaba, "Bir başarı varsa önce örgütümüzün, sonra da bizlere oy veren sevgili partililerimizin sayesinde olmuştur. Partimizin tabanı, partimizin üyeleri kadar kıymetli bir yapı yok. Ben bu partinin üyesi olmaktan büyük onur duyuyorum” ifadelerini kullandı.

Milletvekilliği süresince nerede sıkıntı varsa oraları ziyaret ettiğini belirten Ağbaba, Malatyalıların kendisine yüzde 20 oy verdiğini ve bu yüzde 20'nin hakkını yedirmeyeceğini kaydetti.

TBMM’de en çok ismi geçen ilin Malatya olduğunu aktaran Ağbaba, partililerden kendisine destek olmalarını istedi.

Ağbaba; “Bir seçim sürecine tekrar giriyoruz. İzniniz, desteğiniz olursa tekrar Malatya’da CHP’den aday olmak istiyorum. Partimin başarısı için, Malatya’nın gelişmesi için 4 yıl daha emek vermeye adayım” açıklamasında bulundu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
ABD ve dünyada gözaltılara rağmen Filistin'e destek gösterileri sürüyor
Diyarbakır Barosu petrol arama çalışmalarının iptali için dava açtı