TÜMSİAD'dan AB hibe desteklerini bilgilendirme ziyaretleri

Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Çorum Şubesi, AB hibe destekleri kapsamında Oto Tamirciler Esnaf Odası'na bilgilendirme ziyaretinde bulundu.

TÜMSİAD'dan AB hibe desteklerini bilgilendirme ziyaretleri
TÜMSİAD'dan AB hibe desteklerini bilgilendirme ziyaretleri
GİRİŞ 03.03.2015 16:08 GÜNCELLEME 03.03.2015 16:08

TÜMSİAD Çorum Şubesi yöneticileri İhsan Uğur, Atalay Özüyağlı ve Hüseyin Gazi Karakuş, Oto Tamirciler Esnaf Odası Başkanı Necmettin Uzun'u makamında ziyaret ederek AB projeleri ile ilgili bilgi verdi.

AB'nin sivil toplum kuruluşlarına yönelik 3,8 milyon avro hibe proje desteği çıkardığını ifade eden Atalay Özüyağlı, bu destek kapsamında her bir proje başına 150 ile 250 bin avro hibe verileceğini belirtti.

Bu hibe desteğinden Çorum'un da asgari ölçüde faydalanmasını arzu ettiklerini vurgulayan Özüyağlı, gelinen noktada sivil toplum kuruluşları ile işbirliği yapmak istediklerini dile getirerek, oda üyelerinin mesleklerinde çağa ayak uydurmaları için hazırlanacak proje ile Çorum sanayisinin daha eğitimli işgücüne sahip olacağının altını çizdi.

Oto Tamirciler Esnafı Başkanı Necmettin Uzun ise AB hibeleri için TÜMSİAD ile her zaman işbirliğine açık olduklarını ifade ederek, TÜMSİAD'a sivil toplum kuruluşları içerisinde kendi odalarına öncelik vermelerinden dolayı ayrıca teşekkür etti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Son dakika: Başkan Erdoğan İstanbullulara müjdeyi verdi!
Seçime 2 gün kala Milli Görüş Platformu'ndan 'İslambol' çağrısı: Bütün ümmet sevinecek