Paramparça yeni 15. bölüm fragmanı Star Tv'de

Paramparça 15.bölüm fragmanı yayınlandı. Hazal gerçekten intihar mı etti? Paramparça'nın 15.bölümünde neler olacak?

Paramparça yeni 15. bölüm fragmanı Star Tv'de
Paramparça yeni 15. bölüm fragmanı Star Tv'de
GİRİŞ 09.03.2015 08:57 GÜNCELLEME 09.03.2015 08:57

Merakla beklenen Paramparça 14. bölüm yayınlandı. Peki Paramparça yeni bölümde neler yaşandı? İzleyicileri şimdi Paramparça 15. bölüm heyecanı sardı. Paramparça yeni bölüm fragmanı haberimizde

Paramparça 15. bölümde neler olacak? 

Ve kızlar karar verir…

Dilara’nın yalıdan gitmesini istediği Hazal, son çare olarak intiharı dener. Hazal bunu yalıdaki varlığını koruyabilmek için yapmıştır ama Dilara için işler artık iyice kontrolden çıkmıştır. Bundan sonra Gülseren ve Dilara değil, Hazal ve Cansu kiminle yaşamak istediğine karar vermek zorundadır. Her ikisinin de tercihleri şaşkınlık uyandırır. 

Dilara’nın korkunç planı 

Kendisine yeni bir hayat kurmak zorunda olan Gülseren’e yardım edebilecek tek kişi Cihan’dır, eğer Gülseren onun yardım önerisini kabul ederse bambaşka bir hayatı olacaktır. Öte yandan Dilara da boş durmaz ve akıllara durgunluk verecek bir karşı hamle yapar. 

Alper’in komadan çıkması, işleri iyice karıştırır. 

Paramparça 15. bölüm fragmanı 

EN GÜZEL YEMEKLER İÇİN TIKLAYIN

OTOMOBİL PİYASASI İÇİN TIKLAYIN

EN GÜZEL OYUNLAR İÇİN TIKLAYIN

Paramparça 14.bölümde neler oldu?

Özkan ile evde baş başa kalan Gülseren kendisini koruyabilmek için her yolu dener. Ancak Özkan’ı durdurmak mümkün değildir. Gülseren için tek kurtuluş yolu camdan atlamaktır… Özkan, yaptıklarına pişmandır ama yine öfkesine yenilir. Bütün bu olanlardan sorumlu tuttuğu Cihan’a gözdağı vermek isterken başına büyük bir bela açar. 

Alper komada 

Komada olan Alper eğer gözünü açıp kendisine saldıranın Rahmi Bey olduğunu söylerse, Rahmi Bey kadar Cihan ve Dilara’nın da başı dertte demektir. 

Hazal’ın foyası ortaya çıkıyor

Cansu’yla ettiği kavgadan sonra ev halkını kendi tarafına çekmeyi başaran Hazal’ın foyasını ortaya çıkarabilecek tek kişi Ozan’dır. Tüm bu olup bitenler Dilara’yı bir karar vermek zorunda bırakır: Hazal yalıdan kesinlikle gidecektir. Hazal’ın ise Gülseren’in yanına dönmeye hiç niyeti yoktur; o da son kozunu oynar. 


'Paramparça' Muhteşem Yüzyıl'ın rekorunu kırdı!

Star TV'de başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Erkan Petekkaya ve Ebru Özkan'ın rol aldığı 'Paramparça' dizisinin ilk 13 bölümü Ortadoğu'da 22 ülkeye yayın yapan Dubai TV'ye 500 bin doların üstünde bir rakama satıldı.

Star TV'nin popüler dizisi yurtdışına satılan en pahalı dizi oldu. Star TV'nin yapımcılığını Endemol Türkiye 'nin yaptığı, başrollerinde de Nurgül Yeşilçay, Erkan Petekkaya ve Ebru Özkan'ın rol aldığı 'Paramparça' dizisinin ilk 13 bölümü Ortadoğu ’da 22 ülkeye yayın yapan Dubai TV'ye 500 bin doların üstünde bir rakama satıldı.
 
Türk dizileri yurtdışına genelde 200-300 bin dolar arasında satılırken 'Paramparça', yurtdışına satılan en pahalı dizi oldu. 

PARAMPARÇA DİZİSİNİN KONUSU VE KARAKTERLERİ

Paramparça dizisi sıradışı konusu ile yayınlanmdığı ilk günden bu yana ekranlarda zirveden ayrılmıyor. Sürükleyici dizinin konusu hakkında bilgi verecek olursak 15 yıl önce tesadüfen aynı hastanede doğum yapan Dilara ve Gülseren birer kız çocukları dünyaya getirirler. Farklı ekonomik imkanlara sahip olan ailerin çocukları doğumdan sonra hastanede karışır. Cihan ve Dilara çiftine Gülseren'in kızı, Gülseren'e ise Cihan ve Dilara'nın kızları veriliyor.15 yıl boyunca birbir kızlarını büyüten aileler durumdan habersizdir. İsimleri Cansu ve Hazal olan kızlar 15 yaşına gelmiştir. Daha sonra Cansu'nun beklenmedik bir trafik kazası geçirmesi ile hastanede Dilara ve Cihan gerçeği öğrenir. Olayları öğrenen aile gerçek kızlarını bulmak için bu işin peşine düşerler. Öte yandan da 15 yıldır kızları diye büyüttükleri Cansu'dan vazgeçme niyetleri yoktur... Ailelerin ve çocukların daha sonra birbirlerini bulmaları ve iki aile arasında ki uçurumsal maddiyat farkı, kızlarının sahip oldukları maddi ve manevi koşullar, ailelerin çıkmazları..başlarına gelen karışık ve yaşanması zor olan bu durum...

Ve tabi dizinin konusunun orjinalliği başarının çıtasını yükseltirken, dizinin sağlam oyuncu kadrosu da gösterdiği üstün yeteneklerle dizinin başarısında olmazsa olmaz... 

Senaryosunu Aliye, Bin Bir Gece, Aşk ve Ceza gibi popüler dizilerin senaristi Yıldız Tunç’un kaleme aldığı Paramparça dizisinin yönetmenliğini Asi, Gönülçelen, Kayıp Şehir, Tatar Ramazan gibi dizilere imza atan ödüllü yönetmen Cevdet Mercan yapıyor.

DİZİNİN KAREKTERLERİ
 
Gülseren

Nurgül Yeşilçay’ın canlandırdığı 32 yaşındaki Gülseren karakteri, eşi Almanya’ya gittiğinden bu yana görümcesi Keriman ve kızı Hazal ile birlikte yaşıyor. Az bir maaşla perdeci, pastane gibi yerlerde çalışıp evin geçimini sağlıyor. Onurlu, çalışkan bir kadın olan Gülseren, bazı olaylar üzerine tanıştığı Cihan’a istemeden aşık olur. Bir yanda uzun zaman önce rafa kaldırdığı duyguları diğer yanda kızıyla ilgili ortaya çıkan zorlu durum arasında kalır.
 
Cihan

Erkan Petekkaya’nın canlandırdığı 41 yaşındaki Cihan karakteri sağduyulu, dürüst ve başarılı bir iş adamı. Eşi Dilara, oğlu Ozan ve kızı Cansu ile bir yalıda yaşıyorlar. Hizmet sektöründe restoran ve kafe zincirleri var. Uzun zaman önce bitirmeyi denediği evliliğini tekrar bitirmek isterken tanıştığı Gülseren’de eşinde bulamadığı içtenliği ve sahiciliği görüp ona aşık olur. Cihan duyguları, evliliği ve çok sevdiği “kızı” arasında bir seçim yapmak zorunda kalacak.
 
Dilara

Ebru Özkan’ın hayat verdiği Dilara karakteri Cihan’ın eşi. Güzel bakımlı ve sosyal bir kadın olan Dilara  aynı zamanda aileden gelen sermaye ile Cihan’ın sahibi olduğu şirketlerin de ortağı. Ancak Dilara pek işlerle ilgilenmiyor, Kimsesiz Çocuklara Toplumsal Destek Vakfı’nda başkan olmak en çok ilgilendiği konu. Şefkatli ve özverili bir anne olmaktan çok ait olduğu cemiyetin takdir ettiği bir kadın olmaya önem veriyor.
 
Cansu

Leyla Tanlar’ın canlandırdığı Cansu karakteri Cihan ve Dilara çiftinin 15 yaşındaki kızları. Cansu, derslerinde ve binicilikte oldukça başarılı. Sıcak, dürüst ve iyi bir genç kız. Annesinin mesafeli oluşu ve onun başarı hırsından dolayı babası ile daha arası daha iyi. En büyük destekçisi abisi Ozan.
 
Hazal

Alinaz Boz’un canlandırdığı Hazal karakteri, Gülseren’in 15 yaşındaki kızı. Babasının Almanya’da gurbette çalıştığı için kendileriyle ilgilenmemesi yüzünden babasız büyümüş. Maddi sıkıntı içinde olmalarına rağmen lükse ve statüye çok düşkün. Bu uğurda annesine yalan söylemekten de çekinmiyor.
 
Ozan

Burak Tozkoparan’ın canlandırdığı Ozan karakteri 17 yaşında bir öğrenci. Ergenlik döneminde olduğundan bir asabi ve babası ile araları pek iyi değil. Ancak kardeşi Cansu ile arası çok iyi.
 
Alper

Cemal Hünal’ın canlandırdığı Alper karakteri, Cihan ile aynı yaşlarda ve Cihan’ın küçük ortağı. Hırslı ve kifayetsiz bir adam olan Cemal, aileden zengin ancak zamanla servetini epey bir yemiş. Aslında küçük ölçekli bir işadamı ancak Cihan sayesinde daha büyük oynamak istiyor. Bu amacı için Cihan’ın kuyusunu kazmaktan çekinmeyen Cemal, karısı Solmaz’la ortak çıkarları açısından uyum içinde.
 
Solmaz

Güneş Emir’in hayat verdiği Solmaz karakteri, Alper’in eşi ve Dilara’nın en yakın arkadaşı. Cihan ve Dilara’nın arasını açmak için gizliden iş çevirmekten çekinmiyor. Dar gelirli bir aileden geliyor ve Aileden zengin Alper ile evlenerek jet sosyeteye dahil olmuş. Zamanla Alper’in aile serveti eridiği için Cihan’la büyük bir iş ortaklığının onların tek çıkış yolu olduğunu düşünüyor.
 
Keriman

Nursel Köse’nin canlandırdığı Keriman karakteri, Gülseren’in görümcesi. Kendisine ve kardeşi Özkan’a aileden kalan evde Gülseren ile birlikte yaşıyor. Kendi çıkarı için yapmayacağı kötülük, çevirmeyeceği entrika yok.
 
Rahmi

Cihan Canova’nın canlandırdığı Rahmi karakteri Cihan’ın babası. Evlilik ve babalık konusunda başarısız olmakla kalmayıp iş hayatında da başarısız bir adamdır. İstanbul’da yaşadığı başarısızlıklardan sonra Rusya’ya gitmiştir.  Oradan da bir sürü borcu arkasında bırakarak Cihan’ın hayatına tekrar girer. Gelini Dilara ve Alper ile iş birliği içine girerek oğlunun arkasından iş çevirmekten çekinmez.
 
Özkan

Tolga Tekin’in canlandırdığı Özkan karakteri Gülseren’in lise son sınıfta kaçarak evlendiği havai, sorumsuz ve çapkın eşi. Kolay yoldan PARA KAZANMAderdinde olan Özkan, uzun süre hiçbir işte tutunamıyor. Hazal beş yaşındayken gittiği Almanya’da başka biriyle birlikte olup kanunsuz işler yaparak hapse girmiştir. Gülseren ve Hazal ile hiç görüşmediği gibi kızı için gönderdiği ufak tefek paraları da kardeşi Keriman biriktirmektedir. Gülseren bir süreden beri onu boşamak istemekte ancak Özkan bulunamadığı için yasal engellerden dolayı boşanamamaktadır.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yeniden Refah Partisi’nde aklın yolu bir: “Büyükşehirlerde destek Cumhur’a!”
Seçime günler kala 3 parti, AK Parti ve Murat Kurum'a desteğini açıkladı