Turhal'da kitap ve oyuncak toplama kampanyası başlatıldı

Turhal Belediyesi Gençlik Meclisi, Şanlıurfa'nın Akçakale ve Van'ın Çaldıran ilçelerindeki ilk ve ortaokullara göndermek için kitap ve oyuncak toplama kampanyası başlattı.

Turhal'da kitap ve oyuncak toplama kampanyası başlatıldı
Turhal'da kitap ve oyuncak toplama kampanyası başlatıldı
GİRİŞ 03.03.2015 16:51 GÜNCELLEME 03.03.2015 16:51

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesi Yukarı Beydes İlkokulu öğretmeni Yasin Akçay ve Van'ın Çaldıran ilçesi Selahane İlkokulu öğretmeni Nigar Mustafa'nın okullarında bulunan kütüphanelerine kitap yardımında bulunulmasını istemesi üzerine Turhal Belediyesi Gençlik Meclisi, 1-10 Mart arasında kitap ve oyuncak toplama kampanyası başlattı.

Turhal Kültür Evi'nde oluşturulan stantta yardımları toplayan Turhal Belediyesi Gençlik Meclisi Başkanı Osman Kuş, gazetecilere yaptığı açıklamada, Turhal halkının kampanyaya destek vermelerini istedi.

Kuş, "Sevgili öğrencilerimizden ve Turhallı hemşehrilerimizden bu konuda duyarlılık göstermelerini rica ediyoruz. Evlerinde bulunan kitapları ve kullanılabilir oyuncakları buraya getirirlerse biz buradan hepsinin kayıtlarını alıp biriktirdikten sonra kolileyerek 10 Mart'tan sonra Çaldıran ve Akçakale'ye göndereceğiz" dedi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bakan Şimşek: "Harcamaları mümkün olduğu ölçüde kontrol edecek ve kesintiye gideceğiz"
Uzmanlar açıkladı! Türkiye'nin Filistin'de neler yaptığı ne zaman ortaya çıkacak?